MOPAN Suceava

Tripleţii familiei Doru şi Ionela Irina Ieremciuc din satul Mihoveni, comuna Şcheia , care marţi, 23 iunie au împlinit vârsta de doi anişori, au fost sărbătoriţi miercuri, 24 iunie, la ei acasă de către conducerea primăriei.

Primarul şi viceprimarul comunei, Vasile Andriciuc şi Ilie Cojoc, nu au venit  cu mâna goală la familia Ieremciuc. Ei le-au adus tripleţilor Antonie-Iosif, Aron Ioan şi Anastasia Ioana, triciclete, iar fratelui lor mai mare, Ştefan Ciprian, care a împlinit 7 ani în data de 20 iunie, o minge de fotbal. Mama lor a primit flori iar tatăl sau „proiectantul” tripleţilor aşa cum l-a numit primarul de Şcheia o sticlă de şampanie.

Vasile Andriciuc a declarat că gestul său este un unul de suflet şi de apreciere a modul în care familia Ieremciuc îşi creşte şi educă cei patru copii. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la familia Ieremciuc ai căror tripleţi au împlinit doi ani de zile iar celălalt frăţior mai mare a împlinit 7 ani. O familie foarte bogată, o familie, cu copii foarte frumoşi cu nişte părinţi sănătoşi şi frumoşi  cu o bunică sănătoasă care-i supraveghează. Am făcut un gest de suflet şi apreciere pentru efortul deosebit pe care-l face familia  pentru educarea acestor copii. Am crezut de cuviinţă ca împreună  cu domnul viceprimar să ne deplasăm la domiciliul familiei să-i vedem pe cei patru copii minunaţi şi pe părinţii lor care le construiesc viitorul. Nu ne rămâne decât să ne mândrim cu ei să-i monitorizăm din când în când şi să ne bucurăm alături de ei. Le urez la mulţi ani, sănătate şi tot binele din lume”, a declarat primarul Andriciuc.

Tatăl tripleţilor a ţinut să mulţumească conducerii primăriei Şcheia pentru gestul făcut. „E greu să creşti tripleţi dar în acelaşi timp e şi frumos. Mulţumim pentru gestul făcut de domnul primar şi domnul viceprimar şi să ne vedem şi la anul sănătoşi”, a declarat Doru Ieremciuc. Potrivit situaţiei existente la nivelul Primăriei în comuna Şcheia trăiesc peste 1.000 de copii şcolari şi preşcolari însă familia Ieremciuc este singura care deţine tripleţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava