Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, va coordona campania electorală a Alianţei România Dreaptă în judeţul Suceava. Flutur a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că toţi cei 14 candidaţi ai ARD Suceava pentru Camera Deputaţilor şi Senat au intrat în linie dreaptă „în bătălia pentru alegerile parlamentare”. Flutur a precizat că din echipa de campanie a ARD Suceava fac parte şi democrat liberalii Cristi Creţu, Niculai Barbă, Viorel Seredenciuc, Lucian Harşovschi şi Sorina Barbu, iar pentru fiecare colegiu pentru Camera Deputaţilor, candidaţii au echipe proprii de campanie.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a amintit că la începutul acestei săptămâni a avut loc lansarea la nivel naţional a celor 452 de candidaţi ai ARD pentru alegerile parlamentare. „Ca o noutate, 75% dintre candidaţi nu au mai fost în Parlamentul României. Doar 25% sunt oameni care au mai avut unul sau mai multe mandate de parlamentar. Astfel, ARD şi-a propus o înnoire puternică a politicienilor care candidează şi care doresc să meargă în Parlamentul României”, a precizat Flutur.

”Avem o Românie blocată investitorilor străini, şi în care moneda naţională a scăzut drastic în comparaţie cu Euro. Şi cred că USL este responsabilă de acest lucru”

Preşedintele PDL Suceava a mai spus că pe data de 7 noiembrie 2012 s-au împlinit şase luni de la începerea „guvernării Ponta – Antonescu”. „Cred că astăzi, la şase luni de guvernare a Uniunii Socialiste Ponta – Antonescu putem să-i întrebăm pe români dacă trăiesc mai bine. Însă constatăm că avem oţarăblocată la foarte multe capitole”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a precizat că România este blocată din punctul de vedere al investiţiilor, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, precum şi în relaţiile internaţionale cu partenerii din Uniunea Europeană şi SUA. „La şase luni avem o Românie blocată doar la nivelul promisiunilor, pentru că USL promitea că de a doua zi când vine la putere va majora salariile şi pensiile, lucru care nu s-a întâmplat. Iar acum, după şase luni de guvernare socialistă, în buzunarul unei familii intră venituri cu circa 100 de lei mai puţin. Avem o Românie blocată investitorilor străini, şi în care moneda naţională a scăzut drastic în comparaţie cu Euro. Şi cred că USL este responsabilă de acest lucru, iar ARD apare pe scena politică obligatoriu ca o alternativă care să deblocheze ceea ce au blocat cei din USL”, a mai declarat Flutur. El a adăugat că oferta electorală şi programul de guvernare al ARD este bazat pe „trei piloni importanţi”, respectiv economia, justiţia şi educaţia. „Înainte de orice e vorba de bunăstarea oamenilor. Dar o bunăstare prin dezvoltare economică. Şi vă aduc aminte că în programul de guvernare a ARD am venit cu propunerea de reducere a cotei unice la 12%”, a precizat Flutur, care a mai adăugat că ARD îşi propune majorarea salariului minim în două etape, la 850 de lei şi apoi la 1.000 de lei, reducerea cu 5% a cotei de asigurări sociale. „Discutăm despre creşterea confortului şi a siguranţei populaţiei. Iar acest lucru s-a văzut în mandatul nostru la conducerea judeţului Suceava, preocuparea fiind pentru modernizarea oraşulelor şi satelor , utilităţile, serviciile, siguranţa, infrastructura de spitale şi aşa mai departe. Cred că judeţul Suceava , în patru ani, sub mandatul nostru, poate arăta multe lucruri concrete şi investiţii care s-au făcut”, a precizat preşedintele PDL Suceava.

Gheorghe Flutur a mai spus că Suceava trebuie să devină în mod obligatoriu capitala uneia dintre cele 12 regiuni care vor fi în România, acest lucru însemnând că judeţul va putea beneficia de importante fonduri europene pentru dezvoltare. „Şi interesul nostru, al dumneavoastră şi al mediului de afaceri este ca Suceava să devină un pol de dezvoltare economică, ca şi capitală de regiune. Şi cred că judeţul Suceava merită acest lucru”, a subliniat Flutur. El a mai adăugat că judeţul Suceava trebuie să fie scoasă din izolare, şi să se vorbească mai mult despreBucovina, valori, tradiţii şi resursele din această zonă.

Preşedintele PDL Suceava a mai precizat că nu înţelege de ceBucovinanu a fost prezente la ediţia de anul acesta a Târgului Indagra, precizând că foarte mulţi oameni prezenţi la acest eveniment întrebându-l de ce nu găsesc produse tradiţionale bucovinene. Gheorghe Flutur a spus că ARD îşi propune pentru judeţul Suceava dezvoltarea investiţiilor, o protecţie socială mai bună, combaterea sărăcieim, dezvoltarea învăţământului şi a sistemului de sănătate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava