Concert pascal
MOPAN Suceava

Campania ”Ajută un copil să înțeleagă lumea noastră!”, demarată de către Asociația Help Autism, este în plină desfășurare la Suceava. Inițierea acesteia a avut loc în data de 30 noiembrie 2016, la inițiativa Salonului D`Anais, în colaborare cu Shopping City Suceava, Viva FM, Magicianul Ikim, dansatori de la Bucovina Dance Studio, îndrumaţi de prof. coordonator Vlad Palamariu, şi Trupa Music Express. ”Această colaborare inedită a creat o zi specială atât pentru clienți, care au plecat încântați de schimbarea de look, cât și pentru trecătorii care au avut parte de o zi de neuitat. Participanții și-au arătat mulțumirea și faptul că susțin cauza prin donațiile făcute, urmare a evenimentului strângându-se suma de 1710 lei”, a declarat coordonatorul Help Autism Suceava, Andreea Panait.

Aceasta a mai precizat că, partener de încredere și susținător, Shopping City Suceava a găzduit și anul acesta, în cadrul ”Târgului de Artă și Antichități”, ”Târg de bine”, aflat deja la a treia ediție. Terapeuții și părinții au întâmpinat, pe 11 și 12 decembrie, iubitorii de frumos cu obiecte pline de istorie și atinse de timp, urmare a evenimentului strângându-se suma de 850 lei. Săptămâna aceasta, în perioada 18 – 22 decembrie, în intervalul orar 09:00 – 21:00, părinții și terapeuți ai Centrului Help Autism Suceava întâmpină persoanele doritoare să preia ștafeta binelui și să susțină cauza, în cadrul ”Atelierului Spiridușilor” organizat cu sprijinul Shopping City Suceava, vis a vis de magazinul Pepco. Aici pot achiziționa în schimbul unei donații, ornamente și cadouri de Crăciun realizate hand-made de către terapeuți și părinți. Îndemnul terapeuților este ”anul acesta ornează-ți bradul cu fapte bune, un obiect = o oră de terapie! ”.

De asemenea, urnele Asociaţiei Help Autism sunt amplasate pe linia caselor hipermarketului Carrefour şi în salonul D’Anais din incinta Shopping City Suceava toată luna decembrie. Cu ajutorul sumelor strânse cei 32 de copii ai Centrului „Help Autism” Suceava beneficiază gratuit de terapia necesară recuperării. Centrul a fost deschis cu sprijinul co-finanţării din fonduri elvețiene al programului asociației “Părinte pentru Părinte” și în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava (DGASPC), care au pus la dispoziţie spaţiul şi dotările necesare desfăşurării activităţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava