Concert pascal
MOPAN Suceava

CAS Suceava va desfăşura în martie procesul de contractare a serviciilor medico-farmaceutice pe toate domeniile de asistenţă medicală. În vederea încheierii contractelor/actelor adiționale pe acest an, furnizorii trebuie să depună la CAS Suceava, în perioada 13-17 martie, cererile, însoţite de documentele necesare.

Potrivit unui comuncat semnat de șeful instituției, Cristi Bleorțu, calendarul de contractare si listele cu documentele pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică sunt afişate la sediul CAS şi pe pagina de web a CAS Suceava: www.cassv.ro .

Pentru furnizorii care la data de 31.03.2017 se afla în contract cu CAS Suceava, contractele pentru anul 2016 se prelungesc, la cererea furnizorilor şi pe baza documentelor pe care le vor depune, prin acte adiţionale valabile pentru perioada 01.04.2017 – 31.12.2017. Furnizorii care nu se află în contract cu CAS Suceava vor depune cererea pentru intrare în relaţii contractuale şi documentele necesare, urmând a fi încheiate contracte cu valabilitate 01.04.2017 – 31.12.2017.

Documentele necesare încheierii contractelor, depuse în copie, sunt certificate pentru conformitate prin sintagma «conform cu originalul» şi prin semnătura reprezentantului legal, pe fiecare pagină. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

”În această perioadă vom organiza întâlniri de lucru cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Colegiului Judeţean al Medicilor, Asociaţia Medicilor de Familie, Colegiul Judeţean al Farmaciştilor şi conducerile spitalelelor din judeţ în vederea finalizării procesului de contractare”, a arătat președintele director general al CAS Suceava, Cristi Bleorțu. Acum, CAS Suceava, are încheiate cu furnizorii de servicii medico-farmaceutice un număr de 713 contracte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava