Concert pascal
MOPAN Suceava

Vara aceasta Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților cu 2000 de premii estivale, completând perfect valiza de vacanță a iubitorilor de cumpărături.

În perioada 18 iulie – 7 august 2016, clienții care achiziționează produse din magazinele preferate din Shopping City Suceava pot câștiga instant unul dintre premiile puse în joc:1000 de umbrele și 1000 de prosoape de plajă. Pentru a intra în posesia premiilor, clienții trebuie să adune puncte bonus de fiecare dată când fac cumpărături de minimum 150 de lei, pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Astfel, la un punct, participanții câștiga pe loc o umbrelă, iar la două puncte un prosop de plajă. Punctele se ridică de la Info point şi pot fi colecţionate pe toată durata campaniei ori de cate ori persoanele fac cumpărături din magazinele aflate în Shopping City Suceava. Un punct se acordă la cumpărături de minimum 150 lei.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi alegi premiul preferat şi să aduni puncte să-l câştigi. Pe toată durata campaniei, clientul poate să vină de mai multe ori la cumpărături, pentru a aduna punctele necesare pentru a câștiga premiul dorit.

În perioada iulie-august, Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava