MOPAN Suceava

Câteva mii de suceveni au ales să petreacă noaptea de Revelion în parcarea Iulius Mall Suceava. Revelionul în aer liber oferit de Primăria Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall a adunat aproape 10.000 de persoane, care au asistat atât la concertele susţinute de vedete de muzică uşoară şi populară, dar şi la un spectaculos foc de artificii.

Invitatele speciale au fost interpretele Lora, Alessia și Roxana Nemeș. Alături de acestea, pe scena din parcarea Iulius Mall Suceava au mai urcat interpreţii de muzică populară Călin Brăteanu, Mirela Aanei, Ana Ilca Mureşan, Adriana Bucevschi, Doina și Ciprian Petroaie, Nicolae Vieru, Gabriela Teișanu, Alexandru Recolciuc, Gheorghe Finiș, Dana Dăncilă, precum şi Ansamblul Folcloric „Sălceanca”.

Cu puţin timp înainte de ora 00:00, pe scenă a urcat interpreta Cristina Gheorghiu care i-a invitat pe suceveni la o horă, iar la trecerea dintre ani, alături de aceasta a venit primarul Sucevei, Ion Lungu. Pentru cel de-al 13-lea an consecutiv, Ion Lungu le-a urat sucevenilor „La mulţi ani!”, precum şi toate urările de bine din partea sa.

Fără doar şi poate, cel mai aşteptat moment a fost focul de artificii. Timp de circa 10 minute, cei care au venit la Revelionul în aer liber au putut să asiste la un spectaculos foc de artificii, exploziile de lumini care au umplut cerul fiind pe deplin apreciate de suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava