MOPAN Suceava

Terenurile de tenis ale Clubului Select Suceava din cadrul bazei sportive Unirea din Suceava au găzduit, la finele săptămânii trecute, în premieră Olimpiada Sportului Şcolar pe judeţul Suceava la tenis de câmp. Competiţia s-a adresat elevilor din clasele I-VIII din judeţ ce practică acest sport la orice nivel, în concurs intrând aproximativ 30 de copii, ce au reprezentat mai multe şcoli din judeţul Suceava. După câteva ore bune de jocuri în care participanţii şi-au testat nivelul la care se află în compania mai multor adversari, micii tenismeni au fost recompensaţi la final de organizatori cu premii destul de consistente.

În competiţia rezervată fetelor din clasele I-IV, trofeul a fost câştigat de Shara Guşă, elevă în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni, urmată pe locul II de Mara Grămadă, de la Şcoala Gimnazială Nr. 5 din Rădăuţi, şi de Jessica Şerban, de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi. La băieţi, ciclul primar, premiul cel mare a fost câştigat de Rareş Iliesei, elev în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava. Pe locurile II şi III s-a clasat doi copii foarte talentaţi, Răzvan Maciuc, elev în clasa I la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, şi Matei Lungu, elev în clasa I la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, copii ce posedă o tehnică foarte bună, dar sunt cu trei ani mai mici decât câştigătorul.

Competiţia rezervată elevilor din clasele V-VIII a fost una destul de spectaculoasă, la fete impunându-se Ştefana Corlăţan, elevă în clasa a V-a la Liceul Teoretic Filadelfia. Pe locul II s-a clasat Mirela Gemeniuc, iar pe locul III – Ana Maria Bejenar, ambele fiind eleve la Şcoala Gimnazială Todireşti. La băieţi, clasele V-VIII, competiţia a fost câştigată fără probleme de Emilian Alex Petruneac, elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, ce deţine o tehnică destul de bună, dar şi un fizic mult peste contracandidaţii săi, chiar şi de aceeaşi vârstă. Pe locul II s-a clasat un alt sportiv foarte talentat, Dimitrie Purcariu, elev în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, iar locul III a fost ocupat de Ionuţ Bejenariu, elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială Todireşti.

„Este prima dată când se organizează în judeţul nostru, dar şi-n ţară, o astfel de fază judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar şi sperăm s-o continuăm şi cu alte ediţii. Am reuşit să adunăm copii valoroşi din tot judeţul la acest concurs şi sper să atragem cât mai mulţi elevi către acest sport. O parte dintre ei sunt deja legitimaţi la Clubul Select Suceava, iar acest concurs a fost un bun prilej de verificare şi pregătire pentru concursurile ce urmează, mai ales cele din circuitul Federaţiei, unul din ele fiind Cupa Monitorul. Mulţumim tuturor celor ce s-au implicat în organizarea concursului, în special profesorilor Horaţiu Neacşu şi Dumitru Irimia”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis, Mihai Pop, profesor la Şcoala Gimnazială Plopeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava