Concert pascal
MOPAN Suceava

Cele mai performante firme sucevene au fost premiate ieri în cadrul Galei Excelenţei de Afaceri 2013 – Topul Firmelor 2012. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în sala de festivităţi a Hotelului Conacul Domnesc. CCI Suceava a premiat firmele cu cele mai bune rezultate financiare realizate în cursul anului 2012. La sărbătoarea mediului de afaceri sucevean au ţinut să fie prezenţi prefectul judeţului, Florin Sinescu, primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu şi Ilie Niţă, senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, şi deputatul Alexandru Băişanu. În discursurile pe care le-au susţinut în faţa celor mai performanţi oameni de afaceri din judeţul Suceava, oficialităţile sucevene au ţinut să-i felicite pe aceştia pentru rezultatele obţinute, trasmiţându-le în acelaşi timp susţinerea lor în activitatea pe care o desfăşoară. Gala Oamenilor de Afaceri a beneficiat şi de o serie de momente artistice speciale, precum şi de un concert susţinut de formaţia Proconsul.
În cadrul Galei Excelenţei în Afaceri, firma INTERPRESS SRL, care editează cotidianul Monitorul de Suceava a obţinut locul I la categoria de editare a ziarelor, devansând celelalte publicaţii locale.

Numărul societăţilor sucevene care îndeplinesc criteriile de a intra în Topul Firmelor este în creştere

Gala Excelenţei în Afaceri a reprezentat, ca în fiecare an, un moment de rememorare şi evaluare a muncii depuse de firmele din judeţul Suceava. Şi în acest an Topul Firmelor a reprezentat un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul 2012. De precizat că tot în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri au fost acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale, care au răsplătit elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, precum eficienţa şi competitivitatea, iar „Abilitatea de a genera idei” şi creativitatea au fost atributele care au fost distinşi cu Trofeul Creativităţii.
În discursul său, directorul CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ţinut să precizeze că îmbucurător este faptul că numărul firmelor care îndeplinesc criteriile de participare la Topul Firmelor, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, este într-o permanentă creştere. De precizat că indicatorii luaţi în considerare pentru diferenţierea firmelor au fost cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.
În finalul discursului său, Lucian Gheorghiu a ţinut să felicite toate firmele nominalizate la ediţia de anul acesta a Topului Firmelor, „acestea fiind cele care ne fac cinste şi dau măsura dezvoltării economice a judeţului”.

Vă prezentăm lista completă a Trofeelor de Excelenţă

Trofeul de excelenţă pentru creativitate – validat de OSIM – Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava
Trofeul de excelenţă pentru brandul anului – Betty Ice Suceava
Trofeul de excelenţă pentru cea mai mare cifră de afaceri în anul 2012 – Egger România SRL Rădăuţi
Trofeul de excelenţă pentru femeia manager a anului 2012 – Elena Anisoi – Bermas SA Suceava
Trofeul de excelenţă pentru managerul anului 2012 – Consiliul Director al EGGER România SRL Rădăuţi
Trofeul de excelenţă pentru angajatorul anului 2012 – Holzindustrie Schweighofer SRL Rădăuţi
Trofeul de excelenţă pentru calitate – Marelbo Prod-Com SRL Bivolărie
Trofeul de excelenţă pentru investiţia anului 2012 – Symmetrica SRL Suceava

 

 

Cele mai performante firme sucevene au fost premiate în cadrul „Galei Excelenţei în Afaceri 2013”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava