Concert pascal
MOPAN Suceava

Celine Dion a mărturisit că, la început, nu prea şi-a dorit să înregistreze melodia, devenită atât de celebră, ‘My Heart Will Go On’, potrivit contactmusic.com.

Celebra piesă de dragoste, principala melodie de pe coloana sonoră a blockbusterului lui James Cameron din 1997, ‘Titanic’, s-a transformat în cel mai mare hit din toate timpurile al cântăreţei.

Artista de origine canadiană a mărturisit într-un interviu recent că nu a fost dintotdeauna îndrăgostită de acest cântec. “Treaba e că, mă bucur că am cântat această melodie, pentru că… La început, nu am vrut să înregistrez cântecul.”, a spus Celine Dion în cadrul emisiunii ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’, potrivit sursei citate. La scurt timp, artista a adăugat, râzând: “Îmi pare rău… sunt foarte fericită că fanii mei nu mă bagă în seamă, că nu cred tot ce spun.”

La începutul acestui an, în ianuarie, Celine Dion şi-a pierdut soţul, care îi era şi manager, pe Rene Angelil, după ce acesta a fost înfrânt de cancer. La scurt timp după moartea partenerului ei de viaţă, artista s-a întors pe scenă, la Caesars Palace, în Las Vegas, pentru a cânta în memoria lui Rene Angelil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava