MOPAN Suceava

Charlie Sheen a încremenit când a descoperit că mingea sa de baseball în valoare de 1,6 milioane de euro – semnată de legenda baseball-ului Babe Ruth, care a murit în 1948, la vârsta de 53 de ani – lipseşte din colecţie, dar şi-a adus aminte că i-a dăruit-o lui Zac Efron, după o noapte de petrecut.
„Charlie este un mare fan al baseball-ului. El este foarte mândru de multitudinea de lucruri pe care le deţine, noi sau vechi şi pe care le ţine într-o cameră specială în reşedinţa sa din Los Angeles.”, a declarat o sursă pentru ziarul Daily Mirror, informează contactmusic.com.
Sursa a adăugat: „Într-o după-amiază, el şi Zac au petrecut la Charlie. Charlie i-a arătat acestuia colecţia lui, iar Zac a rămas foarte impresionat de mingea din 1920 semnată de Babe Ruth, minge pe care Sheen a cumpărat-o în cadrul unei licitaţii pentru suma de 1,6 milioane de euro. Charlie a scos-o de la locul ei şi i-a spus lui Zac că este a lui, că o poate păstra. „
Acum, faimosul actor în vârstă de 47 de ani, este disperat să-şi recupereze mingea de la Zac, dar nu ştie cum să-i spună tânărului actor acest lucru, fără să-l jignească. „Acum, Charlie nu ştie cum să-i cearcă înapoi mingea lui Zac.”, a mai spus aceeaşi sursă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava