MOPAN Suceava

Cel mai mare tour operator de vacanțe charter din piața autohtonă, Christian Tour, relansează de la 1 august cursele directe de la București la Hurghada și Sharm el Sheik, la care adaugă oferte de vacanțe complexe Senior Voyage în Egipt, ce includ croaziere, circuite culturale și numeroase excursii opționale.

„Am decis ca de la 1 august și până pe 5 decembrie 2015 să reluăm cursele charter directe către Egipt după o pauză de trei ani. Facem asta datorită numeroaselor cereri primite de la clienții noștri, dar și deoarece prețurile unui sejur în această țară sunt din ce în ce mai accesibile. Tocmai de aceea, punem de la bun început la dispoziția clienților noștri oferte de vacanță complexe, ce implică nu doar sejururi, ci și numeroase excursii opționale (unele gratuite), circuite și croaziere, prin programul Senior Voyage. Nu în ultimul rând, mizăm pe experiența unui nou commercial manager de origine egipteană, care știe toate detaliile turismului de acolo și ne va ajuta în ce privește dezvoltarea acestui produs”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Dincolo de intervalul 1 august – 5 decembrie 2015, cursele charter oferite de Christian Tour vor opera și în perioada 1 mai – iulie 2016, iar, din decembrie până în aprilie 2016, cursele se vor face la cerere. Regimul acestora este de una pe săptămână, avioanele aterizând în Hurghada și Sharm el Sheik.

Dacă prețul mediu al unui concediu în Egipt este de 450 – 500 de euro de persoană per sejur de șapte nopți, cel al unei vacanțe prin programul Senior Voyage pornește de la 295 de euro de persoană per sejur de șapte nopți. În plus, aceasta vine la pachet cu numeroase excursii opționale. De pildă, cei care optează pentru Hurghada pot vizita piramidele lui Kheops, Kephren și Mykerinos, Sfinxul și Valea Templului, o fabrică de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hârtie de papirus, și Muzeul Egiptean din Cairo, pentru a vedea mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului.

Turiștii pasionați de sport pot merge să facă snorkeling în Insula Giftun din Marea Roșie sau pot alege un safari în deșertul din estul Egiptului. Cei interesați de cultura locală pot opta pentru spectacolul celor 1001 de nopți de la Alf Lela We Lela, ce oferă un amalgam de obiceiuri, tradiții și preparate orientale.

Cei ce vor opta pentru destinația Sharm el Sheik vor putea beneficia de excursii opționale precum aceea la Muntele Sinai și cea la Mănăstirea Sfânta Ecaterina și orașul de aur – Dahab, vizite la Muzeul din Cairo, dar și de incursiuni în Golful Aqaba (unde se practică snorkelingul), parcul Abu Galum, de un tur al orașului Sharm el Sheikh și de o cină cu program de dansuri orientale într-un cort beduin.

Amatorii români de turism se pot bucura totodată de Croaziera Pe urmele faraonilor, disponbilă tot prin programul Senior Voyage. Traseul acesteia, care durează șapte zile, este Hurghada – Karnak – Valea Regilor – Luxor – Sahara – Cairo – Piramide – Sfinx – Marea Roșie.

***

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău și cca. 168 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava