Concert pascal
MOPAN Suceava

Cinci persoane au fost transportate la spital după coloziunea a două maşini pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit în urma unui accident rutier, produs pe raza muicipiului Câmpulung Moldovenesc. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, în care se aflau şase persoane, una dintre acestea a rămas încarcerată.


Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, şi au predat-o unui echipaj de salvare. Potrivit Poliţiei Suceava, vinovat de producerea accidentului este un şofer cu vârsta de 20 de ani, din comuna Moldova Sulița, care în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune frontală cu cealaltă maşină, condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Todirești, care circula regulamentar din sens opus.

Cinci dintre persoanele implicate în accident, o femeie de 42 de ani şi patru bărbaţi, inclusiv cel încarcerat, au fost transportate la spital, toate conştiente. Şoferul de 20 de ani a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Cinci persoane au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit în Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava