Concert pascal
MOPAN Suceava

Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start, potrivit click.ro.

Şi anul acesta, PRO TV mizează pe show-ul „Ferma vedetelor”, în care mai multe celebrităţi sunt duse departe de lumea civilizată şi puse la treabă într-o fermă veche, fără internet şi telefoane. Iar dacă în primul sezon VIP-urile au fost “chinuite” la Cocani, în judeţul Dâmboviţa, acum concurenţii vor munci la căldurică, în Cipru (n.r. în această perioadă, temperaturile ating şi maxime de 19 grade Celsius). Nu pe ochi frumoşi, ci pe bani frumoşi. Fiecare va primi aproximativ 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. După îndelungi tratative şi negocieri, s-au stabilit concurenţii care vor ajunge la coada vacii şi vor munci pe brânci la cules de măsline, iar Click! ţi-i prezintă, în premieră. Este vorba despre solista de muzică populară Saveta Bogdan (69 de ani), solistele de muzică pop Sorana (32 de ani), ex-A.S.I.A., şi Ami (26 de ani), Anda Ghiţă (46 de ani), fostă participantă la MasterChef şi soacra lui Pitbull – Ionuţ Atodiresei, cântăreaţa Maria Constantin (27 de ani), alături de soţul ei, afaceristul Marcel Toader (51 de ani). Din grupul masculin îi amintim pe luptătorul K1 Benny Adegbuyi (30 de ani), vedeta de televiziune Mircea N. Stoian (48 de ani), actorul Octavian Strunilă (34 de ani), alias Stiven din “Inimă de ţigan” şi actorul Paul Ipate (30 de ani), cunoscut din reclamele la o firmă de telefonie mobilă, acum iubitul frumoasei Jojo (Cătălina Grama).

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-sunt-concurentii-de-la-ferma-vedetelor-anul-2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava