Concert pascal
MOPAN Suceava

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 22-lea multiplex al companiei, localizat în Iulius Mall din Suceava. Investiția se ridică la 6 milioane de euro, fiind acoperită atât de Cinema City, cât şi de către dezvoltatorii centrului comercial.

Noul multiplex reprezintă încă o promisiune îndeplinită a Cinema City: combinaţia ideală dintre cele mai bune filme, săli cu design special, cea mai inovatoare tehnologie şi servicii ireproşabile. Cinematograful din Iulius Mall Suceava dispune de 8 săli complet digitalizate, dintre care 6 sunt 3D, iar două sunt 2D, însumând un număr total de 1346 de locuri şi cuprinzând şi o zonă de lounge & bar.

„Încă din primul weekend de la deschidere, bucovinenii ne-au impresionat venind într-un număr mare la cinema. Ştim cât de aşteptat a fost acest cinematograf şi suntem mândri să încheiem anul cu deschiderea Cinema City de la Suceava, păstrând standardele înalte de calitate caracteristice oricărui alt cinematograf din România sau de peste hotare. De acum, locuitorii din Suceava şi din regiune vor beneficia de experienţe cinematografice speciale şi se vor bucura de cele mai noi şi mai variate filme, precum şi de blockbustere internaţionale spectaculose. Printre cele mai aşteptate filme proiectate la sfârşit de an se numără «Spectre», cel de-al 24-lea film din seria James Bond, care a avut premiera pe 6 noiembrie și cu care am deschis și cinematograful din Iulius Mall Suceava, continuând în perioada următoare cu «Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a» şi «Star Wars: Trezirea Forţei», pentru care biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

După lansările celor mai noi multiplexuri Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Mall Constanţa, Shopping City Deva şi Severin Shopping Center, deschiderea cinematografului de la Suceava este cea de-a cincea şi ultima de anul acesta, marcând un an record în istoria Cinema City România, care devine numărul 3 în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia. Astfel, Cinema City România continuă strategia de extindere a companiei în întreaga ţară şi îşi consolidează poziţia de lider de piaţă, din punct de vedere al numărului de cinematografe şi, implicit, al numărului de bilete vândute, filme proiectate şi clienţi mulţumiţi. Pentru că fie că ne aflăm la Suceava, Bucureşti sau Deva, la Cinema City vom regăsi întotdeauna aceeaşi tehnologie impresionantă, scaunele confortabile şi gustul delicios şi inconfundabil de popcorn.

Preţuri la Cinema City din Iulius Mall Suceava

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18 lei, iar după această oră preţul este de 20 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20,5 lei, iar după această oră preţul este de 22,5 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15,5 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16,5 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17,5 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 19,5 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19,5 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21,5 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 14 lei, de luni până joi şi de 15 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 16 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 16 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, şi online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

 

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În total, Cinema City operează 22 de multiplexuri, cu 198 de săli şi 36.289 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând 215 multiplexuri cu mai mult de 1.990 de săli, dintre care 25 IMAX şi 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava