Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene sucevene, Gheorghe Flutur, a declarat  astăzi că instituția pe care o conduce continuă demersurile pentru amenajarea unui nou terminal pentru Aeroportul „Ștefan cel Mare” în unele dintre clădirile Centrului Economic Bucovina Suceava. Gheorghe Flutur a spus că pentru a putea folosi aceste clădiri, Consiliul Județean a solicitat clarificări din partea Comisiei Europene și a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. „Am trimis notificări către Comisia Europeană și de la Ministerul Dezvoltării, pentru că vrem să folosim o parte a acestor clădiri pentru extinderea terminalelor aeroportului. Însă ei centralizează mai multe astfel de notificări, pentru că nu vin doar din Suceava, și din păcate există această birocrație care pe noi, azi, nu ne ajută. Dar în mod sigur suntem interesați de extinderea aeroportului, cu avizul Comisiei Europene”, a declarat Gheorghe Flutur.
Precizările au fost făcute după ce liderul consilierilor județeni ai PSD, Cătălin Nechifor, a întrebat în ședința de astăzi dacă actuala conducere a CJ Suceava intenționează să mai continue un proiect deja adoptat de deliberativ, care presupunea construcția unor terminale internaționale pentru sosiri și plecări în pavilionul central al Centrului Economic Bucovina, precum și în alte patru clădiri.
Trebuie spus că la finalul lunii februarie a.c., administraţia judeţeană a preluat întregul patrimoniu al Centrului Economic Bucovina, după ce societatea comercială care administra centrul a fost radiată din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului. Consiliul Judeţean Suceava a preluat patrimoniul în calitate de acţionar unic la SC „Centrul Economic Bucovina”, bunurile mobile fiind administrate de către Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Suceava. Centrul Economic Bucovina a fost construit în anul 2006 din fonduri europene, investiţia ridicându-se la cinci milioane de euro.

CJ Suceava nu renunță la ideea amenajării unor noi terminale ale aeroportului la Centrul Economic Bucovina, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava