MOPAN Suceava

La Iulius Mall Suceava, sfârşitul de săptămână este sărbătorit prin muzică. Iubitorii partiturilor simfonice sunt invitați la un spectacol de excepție, oferit de Iulius Mall și susținut de orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani.

Sâmbătă, 7 mai 2016, de la ora 19.00, Iulius Mall îi invită pe suceveni să petreacă o după-amiază în compania muzicii de calitate. Cadoul muzical pregătit de îndrăgita destinație de petrecere a timpului liber este „Concertul Extraordinar de Paște”, susținut Filarmonica de Stat Botoșani. Evenimentul este unul cu adevărat aparte, îmbinând ritmurile clasice, interpretate de artiștii talentați din cadrul orchestrei simfonice, cu vocea sopranei Mediana Vlad. Sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, instrumentiștii vor interpreta partituri celebre, spre încântarea publicului.

Programul spectacolului orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani, susținut pe scena din zona food court, include pasaje din opere celebre, precum: „Voci de primăvară” (J. Strauss), „Romeo şi Julieta” (Ch. Gounod), „Spărgătorul de nuci” și „Lacul lebedelor” (P. I. Ceaikovski), „Exsultate, Jubilate” (W. A. Mozart), „West Side Story” (L. Bernstein), „Cavaleria uşoară” (Fr. Suppé), „Faust” (Ch. Gounod), „Cavalleria rusticana” (P. Mascagni), „Coppélia” (L. Delibes) și Dans Slav nr. 8 (A. Dvořák). Filarmonica de Stat Botoșani este invitată pentru a doua oară la Iulius Mall Suceava, primul concert simfonic, de Ziua Îndrăgostiților, bucurându-se de un real succes.

Iulius Mall îi așteaptă pe toți sucevenii iubitori de muzică la un spectacol extraordinar, unde vor fi încântați cu o varietate de stiluri.

Concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Botoșani, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava