MOPAN Suceava

În perioada 05 – 06.09 a.c., în intervalul orar 08.00 – 14.00, candidaţii pentru admiterea în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni s-au prezentat la sediul şcolii în vederea înscrierii şi primirii legitimaţiilor de concurs.
În acest an, pentru cele 125 de locuri repartizate şcolii fălticenene, din care 3 locuri pentru candidaţi de etnie rromă şi 2 locuri pentru candidaţi ai altor minorităţi, s-au înscris 386 de bărbaţi, 72 de femei şi un candidat pentru locurile altor minorităţi.

Cei mai mulţi candidaţi sunt din judeţele Suceava şi Botoşani şi 88% din numărul total al celor înscrişi şi-au exprimat opţiunea pentru limba engleză la proba de verificare a cunoştinţelor.

Modul de desfăşurare a concursului a fost prezentat tuturor candidaţilor prezenţi la sediul şcolii duminică, 6 septembrie a.c., ora 14.30. Începând de luni, 7 septembrie a.c. sunt planificate probele eliminatorii: examinarea medicală care se va desfăşura la sediul şcolii şi verificarea aptitudinilor fizice care va avea loc pe Stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni.
Candidaţii declaraţi „Apt”, respectiv „Promovat” vor susţine proba de verificare a cunoştinţelor sâmbătă, 12 septembrie a.c. Pentru a fi declaraţi „ADMIS”, candidaţii trebuie să obţină minim 40 de puncte din 90 posibile, clasificarea efectuându-se în ordinea strict descrescătoare.

Anul trecut, 395 de candidaţi, din care 43 de femei au depus dosare pentru 125 de locuri, ponderea cea mai mare de dosare având-o judeţele Suceava, Botoşani, Vaslui, Bistriţa Năsăud, Neamţ, Iaşi, Vrancea şi Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava