Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD a decis astăzi excluderea din partid a mai multor membri, printre care şi consilierul local Cristian Boberschi. În urma acestei decizii, Cristian Boberschi îşi va pierde mandatul de consilier. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu a anunţat după şedinţa de sâmbătă a Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene că în cadrul acestei întâlniri s-a decis excluderea din partid a unor membri din Organizația  Municipală Suceava, revocarea unui membru al Biroului Permanent Județean, pe considerentul că persoanele nu au reprezentat corect strategia partidului în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.
Din informațiile pe care le avem, cei excluși sunt consilierul local din Suceava, Cristian Boberschi, precum și Dan Apetroaie și Dumitru Rusu. Ultimii doi erau supleanți pe lista PSD Suceava pentru Consiliul Local Suceava. Reamintim că după alegerile parlamentare, liderul consilierilor locali din Suceava ai PSD, Eugen Girigan, și-a dat demisia din deliberativ. În cursul zilei de vineri, aceeași decizie a fost luată și de un alt consilier local al PSD Suceava, Cornel Grosar.
Revenind la ședința Consiliului Executiv Județean al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu a mai spus că un alt punct de pe ordinea de zi a fost analiza pe zone și pe localități a rezultatelor obținute de acest partid în județ la alegerile parlamentare. Astfel, liderul PSD Suceava, Ioan Stan a evidențiat faptul că listele electorale ale PSD Suceava au obținut cel mai mare număr de voturi la nivel județean, în toate zonele, municipiile și orașele județului, la o diferență considerabilă față de celelalte partide. „Toți cei care au luat cuvântul au exprimat unanim ideea că aceste rezultate au fost datorate unei campanii electorale pozitive bazate, atât la nivel național cât și la nivel județean, pe Programul de guvernare al PSD, program ce a început deja să fie pus în aplicare, din a doua zi de guvernare, așa cum a promis românilor, în campania electorală, președintele PSD, dl. Liviu Dragnea, respectiv majorarea salariului minim brut la 1450 lei, eliminarea a 102 taxe, majorarea salarială cu 20% pentru personalul din administrația publică, creșterea cu 9% a valorii punctului de pensie, creșterea valorii pensiei minime la 520 lei, creșterea cuantumului burselor pentru studenți, scutirea pensionarilor de plata CASS etc”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava