Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava urmează să preia în folosință clădirea fostului Inspectorat Școlar Județean, situată în centrul municipiului, în apropierea Palatului Finanțelor.

Consilierii județeni urmează să voteze în ședința de marți un proiect cu privire la încetarea dreptului de folosință gratuită al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților asupra imobilului situat pe str. Vasile Bumbac, în apropierea Palatului Finanțelor, construcția având o suprafață construită de 590 de metri pătrați. De precizat că printr-o Hotărâre a Consiliului Județean Suceava adoptată în anul 2008 s-a s-a aprobat darea în folosință gratuită către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a clădirii fostului IȘJ pe o perioada de 15 ani.

Potrivit expunerii de motive a proiectului care urmează să fie adoptat astăzi, la începutul acestei luni, Consiliul Județean a fost înștiințat de Arhiepiscopie că începând cu data de 1 ianuarie 2017, clădirea respectivă, care era folosită ca sediu pentru Centru Eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a devenit liber ca urmare mutării într-o nouă locație. În aceste condiții, Arhiepiscopia a solicitat administrației județene începerea procedurilor de predare a clădirii respective.

După ce va prelua imobilul, tot astăzi, Consiliul Județean urmează să aprobe darea în folosință gratuită pe o perioadă de 10 ani a unui birou din clădirea respectivă Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor în județul Suceava.

Un alt birou va fi dat spre folosință gratuită pe o perioadă de 10 ani Asociației Județene pentru Apă și Canalizare Suceava. Această asociație a fost constituită în scopul reglementării, înființării, organizării, finanțării, exploatării și gestionării în comun a serviciului de alimentare cu apă și canalizare prin operatorul regional SC ACET SA Suceava. În același timp, Asociația se ocupă și de realizarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Suceava”, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, perioada 2014 – 2020, cu o valoare de 283 de milioane de euro, și care va fi implementat în 14 localități din județ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava