Concert pascal
MOPAN Suceava

Constantin Harasim a fost investit astăzi în mod oficial în funcţia de prefect al judeţului Suceava. Tot astăzi a avut loc şi investirea în funcţie a subprefectului Atanasă Nistor. Ceremonia care a avut loc în sala Ştefan cel Mare a palatului Administrativ s-a derulat după un protocol mai puţin obişnuit pentru astfel de evenimente. La ceremonie a fost prezent chestorului șef de poliţie Florea Oprea, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, angajaţi ai Prefecturii şi şefi ai instituţiilor din judeţ. Dintre parlamentarii suceveni, la eveniment au fost prezenţi, doar Ioan Balan, Sanda Maria Ardeleanu, Steliana Miron, Alexandru Băişanu, Ghervazen Longher şi Constantin Galan. După un scurt discurs, chestorul Florea Oprea a citit hotărârile de Guvern prin care fostul prefect Florin Sinescu a fost eliberat din funcţie, dar şi de eliberare a lui Constantin Harasim. Apoi, Florea Oprea le-a solicitat tuturor celor prezenţi să se ridice în picioare în momentul în care vor fi citite hotărârile prin care Constantin Harasim a fost numit în funcţia de prefect, iar Atanasă Nistor în cea de subprefect, o cerere care . Astfel se face că toţi cei prezenţi, inclusiv parlamentarii au ascultat în picioare hotărârea Guvernului prin care Atanasă Nistor a fost numit subprefect.

La un moment dat majoritatea parlamentarilor au renunţat să mai stea drepţi şi s-au aşezat pe scaune la citirea hotărârii şi la depunerea jurământului în funcţia de prefect a lui Constantin Harasim. Acesta a ţinut să precizeze că este onorat că a fost numit în funcţia de prefect, el subliniind că se va ridica la cerinţele acestei demnităţi. La rândul său, fostul prefect, Florin Sinescu, care a primit demiterea oficială astăzi, exact de ziua lui de naştere, a ţinut să mulţumească tuturor celor cu care a colaborat în cei trei ani cât a ocupat această funcţie, precum şi Guvernului României. „Speram ca mandatul meu să se încheie altfel, dar am înțeles că Dumnezeu are o lecție pentru fiecare. Eu am ascultat, am învățat-o și mă pregătesc să dau examen”, a spus Florin Sinescu, discursul acestuia fiind aplaudat îndelung de cei prezenţi la ceremonia de astăzi.

Constantin Harasim a fost investit în funcţia de prefect. Audienţa a fost ridicată în picioare la citirea hotărârilor de Guvern, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava