MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a participat, săptămâna aceasta, la o ședință organizată de ministrul afacerilor interne, Ioan-Dragoș Tudorache, la sediul ministerului pe care acesta îl conduce. După întâlnire, Constantin Harasim a precizat că întâlnirea de lucru cu prefecții a avut ca teme de discuție activitățile ce urmează să fie desfășurate la nivel național pentru organizarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților și stadiul pregătirilor pentru sezonul rece. El a arătat că la ședința de la București au mai participat secretarul de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Irina Alexe, secretarul de stat Ioan Buda și secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.
În cadrul discuțiilor de la Ministerul Afacerilor Interne, Ioan-Dragoș Tudorache le-a cerut prefecților să respecte întocmai termenele din calendarul electoral și să trateze cu imparțialitate și neimplicare politică activitățile pe care le vor desfășura în perioada viitoare.


Constantin Harasim a mai spus că în ceea ce privește pregătirile pentru sezonul rece, în cadrul ședinței s-a discutat despre necesitatea încheierii din timp a contractelor pentru deszăpezire și asigurarea în cantitățile necesare a stocurilor de materiale antiderapante și combustibil. Astfel, conducerea MAI le-a solicitat prefecților să aibă în atenție, cu prioritate, stadiul contractării serviciilor de deszăpezire de către Consiliile Județene sau Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în special pentru zonele unde în anii anteriori au fost probleme din cauza zăpezilor. În luarea de cuvânt pe care a avut-o în cadrul ședinței, prefectul de Suceava a făcut o serie de propuneri care ar putea conduce la o mai bună gestionare a evenimentelor pe zona situațiilor de urgență.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava