Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava găzduieşte în acest week-end o nouă ediţie a Târgului Activităţilor Extraşcolare, care îi va ajuta pe părinți să aleagă cele mai interesante oferte de petrecere a timpului liber pentru copiii lor. În plus, pe agenda de sâmbătă sunt incluse atelierul de creație și petrecerea clovnului Bobo. Pentru cei care iubesc obiectele lucrate manual, în acest sfârșit de săptămână pot vizita Târgul Handmade.
Destinația de week-end a părinților și copiilor este Iulius Mall Suceava, la etajul căruia se va desfășura Târgul Activităților Extrașcolare. Evenimentul cu tradiție în Iulius Mall Suceava va avea loc sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 septembrie 2016, și reunește aproximativ 25 de participanţi din cele mai diverse domenii, precum centre de limbi străine, centre de echitaţie, cluburi de dans, muzică, pictură, sport şi multe altele.
Pentru micii artiști vor fi oferte la ateliere de creaţie, pictură, desen, artă vocală şi muzică, iar prichindeii plini de energie se pot înscrie la dansuri sportive, balet, dansuri populare şi multiculturale, cluburi de arte marţiale, tenis şi fotbal. La târg vor fi prezente şi centre educaţionale recreative, unde cei mici îşi pot descoperi noi aptitudini și își pot dezvolta cunoștințele, dar și centrele de limbi străine. Cluburile de agrement vor propune activități cu totul inedite, precum cursuri de echitaţie, sesiuni de tir cu arcul, căţărare şi altele. Iar dacă năzdrăvanii nu sunt pe deplin hotărâți, evenimentul include și demonstraţii antrenante, pentru ca cei mici să experimenteze farmecul activităţilor extraşcolare propuse.

Sâmbătă este o nouă zi cu motive de bucurie pentru copii, la Iulius Mall Suceava. Prichindeii care vor să își pună în valoare imaginația și îndemânarea sunt invitați, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, la o nouă sesiune a atelierului de creație. De această dată, cei mici vor învăța cum să realizeze fructe de toamnă, sub îndrumarea celor de la Creativ & Deco. Materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava. De la ora 16.00, în scenă intră îndrăgitul prieten al copiilor, clovnul Bobo. Pregătit cu noi farse, concursuri și jocuri amuzante, haiosul personaj se va asigura că invitații lui se vor distra de minune.

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall Suceava va fi prezentat Târgul Handmade. Artizanii își dau întâlnire cu pasionații de obiecte lucrate manual, impresionându-i prin articolele realizate cu migală și pricepere. Cei interesați vor găsi bijuterii, podoabe de păr, accesorii vestimentare, cosmetice naturale, obiecte decorative și multe alte articole create prin tehnici inedite și din materiale neconvenționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava