MOPAN Suceava

Odata cu inceputul verii, Bravissimo Music revine in atentia publicului cu o noua productie interesanta a Corului Bravissimo, lansand videoclipul melodiei ” La danza di Rosinka”.

Alaturi de acesti minunati copii performeaza artista Cristina Buia, talentata balerina Maria Rogojan si Elena Radu, in dubla calitate de dirijor si solist.

Ideea acestui videoclip a izvorat dintr-o frumoasa colaborare a Corului de copii Bravissimo cu A.C.T.O.R . Folosind energia multiculturala a programului „Aici – Acolo”, talentatii copii ai corului, sub indrumarea dirijorului Elena Radu si cu sprijinul voluntarilor, care ii ajuta sa pronunte cat mai corect complicatele cuvinte ale cantecelor, si-au propus sa realizeze o colectie de melodii din folclorul copiilor din toata lumea.

„La danza di Rosinka” duce mai departe ideea acestui extraordinar proiect multicultural.

Melodia este un amestec stralucit a trei piese din folclorul bulgaresc, iar textul este un mix intre limba bulgara si limba italiana. Este povestea micutei balerine, Rosinka, ce isi doreste sa danseze pentru a face lumea mai frumoasa.

Orchestratia apartine dirijorului Daniel Jinga si lui Alexandru Claudiu Budnariu, doua personalitati inovatoare.

Videoclipul este regizat de catre Narcis Cozmiuc si Radu Draghici, dupa un scenariu realizat de Elena Radu si a fost filmat la Cercul Militar National.

Este inca o realizare a Corului Bravissimo, obisnuit sa performeze la cel mai inalt nivel, avand  numeroase colaborari cu artisti de top, performand alaturi de acestia pe cele mai importante scene din Romania.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.corul-bravissimo.ro si pe paginile de facebook: www.facebook.com/BravissimoArtSchool si www.facebook.com/LoveBravissimoMusic.

Scoala de Muzica si Teatru “Bravissimo Art School” se mandreste cu asemenea copii talentati si cu succesul pe care il inregistreaza!Link Youtube: https://youtu.be/UvQ2zO3QX7U

 

CORUL BRAVISSIMO lanseaza videoclipul piesei "LA DANZA DI ROSINKA", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava