MOPAN Suceava

Multipla campioană naţională şi recordmenă mondială în proba de 3.000 metri obstacole, Cristina Casandra, va reveni în competiţiile oficiale în luna august după o perioadă îndelungată de pauză cauzată de două operaţii. Cea mai bună sportivă a judeţului Suceava şi a Clubului Sportiv Municipal a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, pentru ca apoi să se opereze şi de ruptură de menisc.
Recuperarea sportivei a decurs bine şi Cristina Casandra continuă să se antreneze pentru a reveni în circuitul oficial al competiţiilor.
„Mă simt bine în acest moment şi sper ca în scurt timp să ajung la o formă sportivă care să îmi permită să mă înscriu din nou la startul competiţiilor oficiale. Nu cred că voi mai participa în viitorul apropiat în cursele de obstacole, dar voi concura în cele de 5.000 şi 10.000 de metri” a declarat Cristina Casandra.
Antrenorul şi soţul campioanei sucevene, Silviu Casandra, a afirmat că prima competiţie la care soţia sa va lua parte va fi Campionatul Naţional de Atletism de la Bucureşti din luna august.

Cristina Casandra revine în competiţiile oficiale în luna august, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava