MOPAN Suceava

Meci splendid în sala LPS din Suceava acolo unde, sâmbătă 2 februarie, formația locală CS Universitatea a întâlnit gruparea CS Caraș Severin într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Fără Rohozneanu, accidentat, dar cu ceilalți suceveni în echipă, Irimescu, Iulian Andrei și Ciubotariu, bănățenii au dat o replică solidă echipei gazdă așa cum au făcut-o de fiecare dată. Din fericire, sucevenii au avut și noroc și au câștigat în ultima secundă dintr-o lovitură de la 7 metri transformată de Chiruț.

CSU Suceava a început meciul cu CS Caraș Severin cu mare încredere și au condus cu 3-1 din start. Pe fondul unor intervenții bune ale portarului Iulian Andrei, reșițenii au revenit și au egalat la 6, pentru ca apoi să conducă cu 8-6. Nici goalkeeper-ul sucevenilor Șelaru nu s-a lăsat mai prejos și grație intervențiilor sale gazdele au revenit și au intrat în avantaj la cabine, scor 9-8.

Cei care au fost mai inspirați în startul părții secunde au fost tot elevii antrenorilor Răzvan Bernicu care au condus cu 13-10, apoi cu 15-12 și chiar cu 19-16. Pe final, la fel ca în partida cu CSM București, sucevenii s-au ”pierdut” și au fost egalați la 20-20. Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final, Cântec a pătruns în forță și a fost faultat. Lovitura de la 7 metri a fost transformată de Chiruț și CS Universitatea Suceava s-a impus în disputa cu CS Caraș Severin cu 21-20.

Victorie de moral pentru CSU Suceava care are un program foarte dificil în următoarea perioadă în campionat și apoi în Challenge Cup. Sucevenii au de jucat în Liga Națională cu Potaissa Turda și Pandurii Târgu Jiu și apoi în cupele europene cu SPE Strovolos.

CS Universitatea Suceava: Șelaru (18 intervenții) – Chiruț (6 goluri), Gavriloaia (3), Starikov (3), Cântec (3), Mitrea (2), Amihăesi (1), Roșu (1), Acatrinei (1), Șoldanescu (1), Bursuc, Petrea, Burlacu. Antrenor: Răzvan Bernicu.

Rezultate înregistrate în etapa a XII-a a Ligii Naționale de handbal masculin:

Știința Bacău – Potaissa Turda 28-28

CSU Suceava – CS Caraș Severin 21-20

CSM Ploiești – Pandurii Târgu Jiu 20-23

HC Odorhei – U” Cluj 39-29

Poli Timișoara – CSM București 33-24

Dinamo București – HCM Constanța 22-32

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava