Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto29 poze în acest set

Sala LPS a fost arhiplină sâmbătă 20 aprilie la meciul dintre CS Universitatea Suceava și HC Esch din Luxemburg, meci contând pentru prima manșă a semifinalei Challenge Cup. Gazdele au dominat partida cu autoritate în marea majoritate a timpului, însă s-au ”tăiat” pe final și au câștigat doar cu 23-21. Portarul Șelaru a fost eroul grupării sucevene, de partea cealaltă Muller fiind jucătorulde top de care universitarii suceveni ar fi trebuit să fie avertizați oarecum.
Echilibrul pe tabela de marcaj s-a menținut pînă în minutul 6 când scorul era 3-2 pentru suceveni. Din acest moment, elevii antrenorului Răzvan Bernicu au luat avânt și pe fondul unei evoluții de excepție a goal-keeper-ului Șelaru s-au desprins la 7-2, 11-7, pentru ca la pauză să conducă cu 12-7. Spectatorii suceveni se gândeau deja la o diferență consistentă între suceveni și luxemburghezi, dar nu au luat în considerare ambiția și determinarea oaspeților.
Diferența de cinci goluri după primele 30 de minute de joc s-a păstrat multă vreme pe tabela de marcaj, însă pe final de meci sucevenilor parcă li s-au ”înecat corăbiile”. Au fost ratări incredibile și momente de lipsă de inspirație și concentrare. Dacă în partida cu HCM Constanța, Chiruț și Acatrinei au fost cei mai buni, de această dată ei au prins o zi mai modestă acuzând și oboseala și micile accidentări de la ultimele jocuri.
La finalul primei manșe a semifinalei Challenge Cup dintre CSU Suceava și HC Esch a fost 23-21 și sucevenii pornesc cu prima șansă la calificarea în finală. Să nu uităm faptul cu luxemburghezii au câștigat la un gol în sferturi în Belgia, iar în partida retur s-au impus acasă doar la un singur gol. CSU Suceava a jucat mai bine în Cipru și Turcia decât în jocurile de acasă din sala LPS. Oricum, diferența putea fi mult mai mare, însă jocul trebuie analizat cu atenție. Să nu uităm evoluția de senzație a lui Șelaru, dar și jocul bun a interului stânga Muller care trebuie ”păzit” mai bine. Returul semifinalei cu HC Esch va avea loc sâmbătă 27 aprilie.
CSU Suceava: Șelaru, Stănescu, Spiridon –Gavriloaia (7), Mitrea (6), Petrea, Roșu, Țuțu, Amihăesi (1), Acatrinei (1), Chiruț (2), Țigănașu (1), Bursuc (5).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava