MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonul 2013 al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat, duminică 31 martie, pe terenul grupării CSU Arad. La capătul unui meci aprig și echilibrat, disputat pe un teren inundat cu apă, sucevenii au cedat cu 8-12.
Elevii profesorului Constantin Vlad au condus ostilitățile pe parcursul primei reprize, pentru ca în final să cedeze. Sucevenii au avut ocazia să câștige, dar au ratat câteva transformări din poziții bune și câteva șanse reale de a culca balonul în terenul de țintă advers.
”Am jucat pe un teren extrem de dificil în compania unei echipe tinere și ambițioase. Am beneficiat de un arbitraj foarte bun și am reușit să ne trecem în cont punctul bonus defensiv. Poate că am fi putut mai mult, dar am avut câteva accidentări serioase și două eliminări temporare. Mai mult, am și ratat câteva oportunități deosebite din lovituri de pedeapsă și chiar am avut ocazia să marcăm eseu.
Băieții s-au luptat pe un teren greu și au reușit să facă un meci bun. Îi remarc în mod deosebit pe ”veteranii” Bursuc și Nichiforiuc cre au ajuns la Arad în ziua meciului și au dat totul pe teren.
Este un prim punct de moral pentru noi în această nouă ediție de campionat și sper să ne descurcăm în continuare la același nivel” a declarat ntrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Pentru formația suceveană în jocul cu CSU Arad au evoluat: Palamariu, Lupei, Pascari, Șt.Rusu, Nichiforiuc, Toloș, Buzatu, Bursuc, Crețuleac, D.Ștefăroi, Ștefancu, Tepșanu, Șt. Ștefăroi, Hamciuc, Crețu.
Au mai jucat: Varvaroi, Coca, Constantineanu, I. Flutur, Moscaliuc, Oprea, Macovei.
Pentru CSM Bucovina Suceava în partida CSU Arada au marcat, Ionuț Flutur – eseu și Sabin Crețu dintr-o lovitură de pedeapsă.
În etapa a II-a a Diviziei Naționale de rugby CSM Bucovina Suceava va avea ca adversară, sâmbătă 6 aprilie, gruparea RC Bârlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava