Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci al sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a jucat pe terenul ”lanternei roșii”, CSM Râmnicu Sărat. Așa cum era de așteptat, gruparea suceveană s-a impus lejer cu scorul de 3-0 (14, 16, 18).
”Nu am avut probleme în acest meci și am folosit și în această dispută tot lotul pe care l-am avut la dispoziție. În faza I a turneului play-off vom întâlni gruparea CNNT Juniors Craiova. Ne-am înțeles cu oltenii și vom juca primele două partide din această parte a sezonului competițional în sala Unirea din Suceava, vineri și sâmbătă, 24 și 25 februarie.
Ținem încă o dată să fim recunoscători unuia dintre prietenii voleiului sucevean, Dumitru Popescu de SUCT Suceava” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, profesorul Victor Pancu.
De menționat faptul că în play-off se vor juca trei partide, învingătoare fiind echipa care a câștigat două din cele trei jocuri. În afara disputei CSM Suceava – CNNT Juniors Craiova vor mai avea loc disputele: Rapid București – CTF Mihai I București și Știința București – CSM Râmnicu Sărat. Dinamo București este calificată direct la turneul I al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin care va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie.
CSM Suceava a folosit în meciul cu CSM Râmnicu Sărat jucătorii: Sasu, Huțuleac, Pietrariu, Orășanu, Mihuț, Lupuleasa, Gontariu, Rață, Butnaru, Buhu.

Rezultate consemnate în etapa a XIV-a a seriei est:
CSM Râmnicu Sărat – CSM Suceava    0-3
Dinamo – CNNT Juniors Craiova    3-0
CTF Mihai I București – Știința București    0-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava