MOPAN Suceava

La capătul sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava s-a situat pe locul III al clasamentului, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Ştiinţa Bucureşti. În faza a II-a a competiţiei, în cadrul etapei I a play-off-ului. Formaţia suceveană va avea ca adversară gruparea CNNT Juniors Craiova. Sistemul de desfăşurare al întâlnirii cu formaţia olteană este de trei partide directe, prima pe terenul celei mai bine clasate, urmând ca echipa care câştigă două din aceste dispute să se califice în faza a III-a a competiţiei voleibalistice, turneul final four, ce reuneşte cele mai bune patru echipe din faza secundă. Pentru că diferenţa de valoare dintre cele două formaţii este una destul de mare, gruparea suceveană fiind favorită certă, conducerea tehnică s-a înţeles cu partea craioveană ca să joace două partide la Suceava, pentru a face economie la o deplasare în Oltenia, rezultatul fiind anticipat.
Aşadar, vineri 24 februarie de la ora 11.30 şi sâmbătă 25 februarie de la ora 11.00 în sala Unirea din Suceava, iubitorii voleiului vor avea parte de două partide interesante între CSM Suceava şi CNNT Juniors Craiova.
„Noi vom trata cu toată seriozitatea disputele şi vom încerca din nou să folosim tot lotul pe care-l avem la dispoziţie. Nu cred că vor fi probleme cu gruparea olteană şi sunt convins că vom participa la turneul final four” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, profesorul Victor Pancu.
Turneul care va reuni cele mai bune patru echipe din seria est a Diviziei A2 de volei masculin va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie, primele două clasate în urma acestei competiţii câştigând dreptul de participare la turneul de promovare în Divizia A1.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava