MOPAN Suceava

Jucătorii echipei de volei seniori a CSM Suceava se pregătesc intens pentru sezonul competiţional 2016-2017, sezon în care vor evolua din nou în seria est a Diviziei A2. Sportivii suceveni au încheiat jocurile oficiale acum mai bine de trei luni de zile, dar au mai făcut antrenamente şi un meci de pregătire în compania echipei naţionale de cadeţi a României, din care face parte şi suceveanul Alexandru Raţă, jucător ce va evolua din acest sezon şi la seniorii de la CSM Suceava. După două săptămâni de pregătire la Suceava, echipa suceveană de seniori va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată de şase zile la munte, la Poiana Negri.

„La capătul perioadei de reacomodarea la efort, vom pleca într-un cantonament la Poiana Negri. Până la începerea campionatului ne-am dori să facem şi mai multe meciuri de pregătire, dar încă nu ştim cu ce echipe, în funcţie de programul fiecăreia şi de disponibilitate. Încă nu ştim pe ce resurse ne vom baza în sezonul ce urmează, dar sperăm să ne putem prezenta onorabil în campionat. Firma SUCT ne-a ajutat foarte mult, mai exact domnul director Dumitru Popescu, dar şi Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Primăria Suceava şi sperăm să ne ajute şi-n continuare, pentru a reuşi să terminăm şi acest sezon”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Noul sezon în seria de est a Diviziei A la volei masculin va începe la mijlocul lunii octombrie, data exactă nefiind stabilită încă. CSM Suceava va evolua într-o serie din care mai fac parte alte şapte echipe, din Bucureşti, Buzău, Craiova şi Râmnicu Sărat, dar lista se mai poate schimba, în funcţie de eşalonul în care se vor înscrie echipele ce au promovat.

La fel ca în fiecare an, antrenorul Victor Pancu a promovat la echipa de seniori mai mulţi juniori din pepiniera de la LPS-CSŞ Suceava. Astfel, din acest sezon vor evolua cu dublă legitimare trei jucători, Alexandru Raţă, Gheorghe Buiciuc şi Vlad Buhu, toţi trei fiind pregătiţi de un alt component al echipei de seniori, Tudor Orăşanu, ce este antrenor la LPS-CSŞ Suceava. Alexandru Raţă a fost în acest an component al lotului naţional de cadeţi cu care a participat la Balcaniadă, suceveanul fiind promovat la naţionala de juniori, cu care va prinde din nou Campionatul Balcanic.

Mai mult, sucevenii l-au înregimentat pe Andrei Butnaru, un jucător talentat ce provine de la Piatra Neamţ şi care este în naţionala de tineret a României, el devenind în acest an student al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.
La capitolul plecări, doi jucători au părăsit în această vară echipa suceveană, Andrei Tănasă şi Emanuel Amariei, ambii fiind plecaţi la muncă în străinătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava