MOPAN Suceava

În prima etapă a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a  primit la finele săptămânii trecute în sala ”Unirea” vizita echipei Știința București. Gazdele au aliniat o formulă de echipă în marea ei majoritate suceveană, un amestec reușit de tinereșe și experiență, asemănător cu cel al grupării din capitală, formație consolidată cu jucători de valoare de la Steaua.
Elevii profesorului Victor Pancu s-au temut puțin de adversarii lor și au cedat primul set clar. Bucureștenii nu au jucat extraordinar, însă sucevenii au ”rezolvat” probleme câștigătoarei cu câteva servicii greșite și preluări neinspirate.
Setul secund a fost cel mai frumos al meciului dintre CSM Suceava și Știința București. Echilibrul s-a păstrat până pe final când ambele echipe au avut avantaj. Au venit câteva momente de inspirație ale ”veteranilor” Sasu și Huțuleac și echipa suceveană s-a impus la 24.
Demoralizați de pierderea setului secund, oaspeții au făcut figurație în setul trei, gazdele conducând cu autoritate până la capăt. Degringolada din cadrul formației oaspete a continuat și în setul patru pe care CSM Suceava l-a câștigat la 19.
”Mă bucur mult că am câștigat acest meci în compania unei echipe bune, oricum mult mai competitive decât în anii trecuți. Îi felicit pe toți jucătorii și le mulțumesc celor cu experiență, Huțuleac, Sasu, Orășanu și Pietraru pentru efortul depus.
Am avut trei debuturi în eșalonul secund al voleiului românesc, Vlad Buhu, Andrei Butnaru și Alexandru Rață, ultimul fiind abia în clasa a X-a și cred că acești tineri, dacă vor fi serioși și vor munci vor ajunge la marea performanță” a declarat Victor Pancu, antrenorul echipei CSM Suceava.
Pentru CSM Suceava în meciul cu Știința București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Orășanu, Pietraru, Gontariu, Mihuț, Lupuleasa, Butnaru, Rață, Buhu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava