MOPAN Suceava

Sâmbătă, în cea de-a XXII-a etapă a Diviziei Naţionale de Rugby, echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava va evolua pe terenul celor de la Ştiinţa Petroşani, formaţie care încearcă să urce cât mai sus în clasament, având şanse la locul II ocupat în acest moment de echipa pregătită de antrenorul Constantin Vlad. Rugbiştii suceveni merg în această deplasare cu gândul de a continua rezultatele foarte bune din acest sezon în care au înregistrat opt victorii în 11 meciuri disputate.
În meciul tur, de la Suceava, CSM-ul a jucat foarte bine şi s-a impus cu 30–20, la capătul unei partide cu reveniri ale oaspeţilor, care au egalat după pauză la 13, dar elevii lui Constantin Vlad au replicat şi în final au oprit seria de patru victorii consecutive ale Ştiinţei. Deşi diferenţa de puncte în clasament este de şapte puncte în favoarea sucevenilor, Petroşaniul are un meci restanţă de disputat împotriva Galaţiului şi se poate apropia la doar două puncte, tocmai de aceea punctele puse în joc duminică fiind foarte importante pentru ambele echipe.
„Este un meci foarte important în eforturile de a păstra poziţia a doua în clasament, dar şi pentru ei, deoarece au şanse să urce pe locul secund. Noi vom încerca să dăm totul în teren şi să ne întoarcem acasă cu punctele. Sper ca jucătorii să respecte disciplina tactică şi să ne facem jocul nostru, unul bazat pe calităţile jucătorilor. Mă bucur că suntem pe acest loc în clasament, unul neaşteptat la ce investiţii am făcut, dar jucătorii şi-au dorit mult acest lucru şi au reuşit. Avem şi câteva absenţe, Zup, Bogdan Rusu, Andrei Varvaroi şi Dumitru Ştefăroi, jucători ce nu pot să meargă la Petroşani din cauza problemelor profesionale”, a explicat antrenorul Constantin Vlad.
La meciul de la Petroşani, ambele echipe vor ţine un moment de reculegere în memoria fostului jucător al ambelor echipe, Alexandru Burac, ce a decedat zilele trecute la vârsta de 81 de ani.

Etapa a XXII-a programează meciurile:
CSUAV Arad – RC Stejarul Buzău
CS Năvodari – Rugby Club Bârlad
CS Mănăştur Cluj – RCM Galaţi
Ştiinţa Petroşani – CSM Bucovina Suceava

CSM Suceava vrea să se menţină pe locul secund în clasament, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava