Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin a programat pentru CSU Suceava o deplasare pe terenul unei formații la care au evoluat mai mulți componenți ai grupării și ai staff-ului bucovinenilor, Dunărea Călărași. Portarul Iulian Andrei și jucătorii Mitrea și Șoldănescu au evoluat la formația din Bărăgan și, în consecință, aveau informații bune despre echipa gazdă.
Ci Chikovani și Acatrinei principalele ”guri de foc”, călărășenii au evolaut bine pe parcursul primelor 15 minute ale întâlnii, fiind tot timpul la conducerea ostilităților. Sucevenii nu s-au lăsat și cu Mitrea inspirat pe postul de conducător de joc, au dat o replică consistentă formației de la Dunăre. Pe finalul primei reprize, pe fondul câtorva intervenții bune ale portarului Cristi Tcaciuc, CSU Suceava a egalat și a preluat apoi conducerea pe tabela de marcaj pentru a intra la pauză în avantaj la cabine, scor17-15.
În prima parte a reprizei a II-a, Dunărea Călărași a dat semne de revenire, însă acest lucru nu a durat mult și formația suceveană a ”zburdat” pe contraatac reușind să conducă la un moment dat și cu șapte goluri diferență. Gazdele nu au mai putut face nimic și CSU Suceava s-a impus în fața Dunării Călărași cu 30-26. Apărarea a fost punctul forte al echipei pregătite de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, golurile marcate de suceveni, deși în număr de 30, au fost puține în comparație cu ratările. Un cuvânt bun și despre portarul Cristi Tcaciuc, dar și pentru Adi Mitrea, inspirat și atent și pentru sârbul Sipka, un jucător aflat într-un progres remarcabil.
În etapa următoare, CSU Suceava va avea de jucat un meci extrem de important pe teren propriu, în compania grupării HC Vaslui. Cum sala LPS din Suceava este în reparații, este de văzut unde vor evolua handbaliștii suceveni în compania vasluienilor.
Dunărea Călărași: Coveianu, Popia – Chikovani (5), Timofte, M.Ignat (2), Vartic, Gavriloaia (2), Sabin Ignat (1), Tărîță (1), Erhan, Kurilenko (1), Bulov (2), Gurkovsky (5), Acatrinei (7).
CSU Suceava: Șelaru, Cr.Tcaciuc – I.Tcaciuc, Șoldănescu (1), Baican (3), Preda (5), Mitrea (3), Puljzovic (2), Sipka (7), Târzioru (6), Ciubotariu (1), Costea, Petrea, Polocoșer (2).

Rezultate consemnate în etapa a V-a:
Dinamo – CSM Făgăraș    36-24
Dunărea Călărași – CSU Suceava    26-30
CSM Focșani – Poli Timișoara    26-26
Steaua – CSM București    30-28
CSM Satu Mare – Potaissa Turda    24-29
HC Dobrogea Sud Constanța – HC Odorhei    31-30

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava