Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava s-a întors cu noroc în Liga Națională de handbal masculin și vrea să rămână aici. În prima etapă a sezonului competițional 2016-2017, gruparea suceveană va întâlni mâine de la ora 18.00 în sala LPS o altă nou promovată, CSM Făgăraș.

”Ne așteaptă un meci foarte important pentru noi la revenirea în primul eșalon valoric al handbalului românesc. Chiar dacă vom avea în față o nou promovată, CSM Făgăraș, meciul nu va fi deloc ușor pentru că formația brașoveană are un lot competitiv, dovadă ultimul joc al lor cu Potaissa Turda, joc încheiat la egalitate.
Evoluăm în fața propriilor suporteri și pentru noi nu există decât varianta victoriei. Ne-am pregătit bine, suntem motivați și nu avem pe ordinea de zi decât cele trei puncte puse în joc.

În mod sigur la meciul de mâine nu-l vom putea folosi pe Burlacu, care este în refacere după operația avută și mai avem patru handbaliști incerți. Tîrzioru a suferit o entorsă la deget și are un program de pregătire mai lejer, la fel ca și Mitrea, Petrea și Șelaru, care se confruntă cu accidentări mai vechi, dar care ar putea intra oricând pe teren.
Nu ne facem probleme din acest punct de vedere pentru că avem un lot bun și oricare jucător îi poate suplini. Așteptăm publicul iubitor de handbal în tribune, sper să fie sala plină și să câștigăm” a declarat antrenorul principal al CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Biletele la meciurile echipei de handbal CSU Suceava vor costa 8 lei, iar abonamentele 100 de lei. Ele vor putea fi achiziționate de la Bazinul USV sau înainte de meci la intrare în sală.

”Băieții noștri sunt nerăbdători să înceapă jocurile oficiale. Ne-am antrenat bine și sper să învingem în primul joc și să facem un campionat bun. Avem portari de valoare în lot, C.Tcaciuc, Șelaru și tânărul Duman și din acest punct de vedere suntem asigurați.

Sunt la prima experiență ca antrenor și vreau să-l ajut cât pot pe colegul meu Adrian și echipa. Îmi place ce fac și îmi doresc un sezon bun” a completat antrenorul secund al CSU Suceava, Iulian Andrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava