MOPAN Suceava

Echipa de handbal a Universităţii Suceava va începe seria meciurilor de pregătire cu două partide pe terenul grupării, CSM Focşani, echipă cu care s-a luptat pentru menţinerea în Liga Naţională. Cele două formaţii se vor întâlni în vineri seara, de la ora 18.00, apoi sâmbătă, cel mai probabil de la ora 13.00, în Sala Polivalentă din Focşani. La ultima dispută dintre CSM Focşani şi CSU Suceava la turneul de baraj pentru promovare, focşănenii au dat gol în ultima secundă şi au câştigat cu 20-19.
„Sunt două meciuri în care nu ne interesează rezultatul, mai ales că abia am început antrenamentele tehnico-tactice. Vom rula tot lotul de 20 de jucători astfel încât să ne facem o idee unde ne aflăm la acest moment la mai multe capitole şi de unde pornim în eforturile de a pune la punct jocul şi omogenizarea lotului. Vor urma apoi două tunee la care vom întâlni din nou echipe puternice din Liga Naţională, iar până la începerea campionatului ne-am propus să mai facem  cel puţin două partide test, tot cu o echipă din Ligă”, a declarat antrenorul Adrian Chiruţ. Din lotul pregătit de Adi Chiruţ şi Iulian Andrei, în deplasarea de la Focşani va lipsi Gabriel Burlacu, jucător ce se află la recuperare după o operaţie la gleznă, cu semnul întrebării fiind şi Rareş Bursuc.
Primul turneu de pregătire la care studenţii vor lua parte va fi chiar Memorialul „Mihai Mironiuc”, competiţie organizată de Clubul Sportiv Universitar din Suceava în memoria regretatului handbalist sucevean. Memorialul se va desfăşura în perioada 4-6 august la sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Alături de echipa pregătită de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei vor mai participa echipele din Liga Naţională, Potaissa Turda şi CSM Focşani, dar şi Farul Constanţa, o echipă cu un lot din care fac parte mulţi jucători de la naţionalele de juniori şi tineret, ce dispune de un buget mare şi care cu siguranţă va termina pe primele locuri în sezonul viitor din Divizia A. În perioada 12-16 august, Universitatea va participa la Vaslui la un puternic turneu la care pe lângă gazde vor mai fi prezente echipele CSM Bucureşti, CSM Focşani, AHC Dunărea Călăraşi, HC Dobrogea Sud Constanţa. Deşi se vor face grupe, fiecare echipă va disputa cel puţin patru meciuri, studenţii urmând să joace cu Dunărea Călăraşi, HC Vaslui, şi HCDS Constanţa, plus un meci de clasament, în funcţie de rezultatele din prima fază.

Programul Memorialului „Mihai Mironiuc”
4 august, ora 17:00 – Potaissa Turda-Farul Constanţa
4 august, ora 19:00 – CSU Suceava-CSM Focşani
5 august, ora 17:00 – CSM Focşani-Farul Constanţa
5 august, ora 19:00 – CSU Suceava-Potaissa Turda
6 august, ora 10:30 – Potaissa Turda-CSM Focşani
6 august, ora 12:30 – CSU Suceava-Farul Constanţa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava