MOPAN Suceava

În cadrul etapei a IV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va întâlni miercuri, de la ora 17.00, în sala LPS gruparea Dinamo Bucureşti. Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat în condiţiile în care gazdele nu au încă niciun punct, iar oaspeţii vin după o înfrângere „cruntă” în faţa celor de la CSM Bucureşti, înfrângere care a dus la demiterea antrenorului Sebastian Bota.
„Ne aşteaptă un joc greu în faţa unei echipe „supărate” după eşecul din faţa celor de la CSM Bucureşti. Va fi un nou test pentru tinerii noştri jucători şi o verificare a formei sportive în care se află gruparea noastră” a declarat profesorul Petru Ghervan.
De aceeaşi părere cu antrenorul lor sunt şi jucătorii Sandu Mihai şi Gabriel Burlacu, ambii fiind conştienţi de faptul că doar un joc în viteză ar putea suplini plusul de talie şi experienţă al oaspeţilor.
„Este greu de menţinut acelaşi ritm de joc dacă nu ai o bancă de rezerve competitivă. Acest lucru s-a putut observa în jocul echipei noastre, lipsa celor trei jucători sârbi care nu au încă drept de joc fiind esenţială” a completat profesorul Ghervan.
La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo a fost prezent şi directorul CSU Suceava, lectorul universitar Sorin Raţă.
„Pot să vă spun că cei trei handbalişti sârbi au mari şanse să joace în partida din etapa viitoare. Am început chiar azi formalităţile de acordare a vizei de şedere şi totul depinde acum de viteza cu care se vor mişca autorităţile în drept.
CSU Suceava are patru secţii, handbal, nataţie, atletism şi volei, secţii pe care dorim să le aducem la un nivel cât mai înalt. În ceea ce priveşte handbalul, planul mei managerial vizează menţinerea în primul eşalon valoric” a afirmat directorul Sorin Raţă.
S-au pus la punct se pare şi lucrurile legate de echipa a II-a a CSU Suceava, aceasta urmând să-l aibă la conducerea tehnică pe Iulian Dugan în cazul în care juniorii I vor fi majoritari, iar în situaţia în care programul echipei LPS se va intersecta cu cel al CSU II, atunci probabil Ioan Tcaciuc, care are pregătirea profesională necesară, va conduce formaţia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava