MOPAN Suceava

Începând de azi, echipa de handbal a Sucevei va participa la un al doilea turneu de pregătire, la Iaşi, acolo unde vor mai fi prezente formaţiile Poli Iaşi, HC Sighişoara şi CSM Focşani. Handbaliștii pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei vor juca pe rând cu HC Sighișoara, CSM Focșani și Poli Iași.

Handbaliștii suceveni vor avea ca adversară pentru a doua oară gruparea CSM Focșani pe care a învins-o în turneul vrâncean desfășurat acum o săptămână.

CSU Suceava a câștigat ambele meciuri disputate în turneul de la Focşani, 28–25 în disputa cu gazdele de la CSM și 31–28 meciul cu Ştiinţa Bacău. Sucevenii au intrat mai greu în jocul cu CSM Focşani, iar gazdele au avut constant un avantaj de trei goluri, 12–9 şi 13-0, dar până la pauză studenţii s-au apropiat la un singur gol, după 30 de minute de joc scorul fiind 13–12 pentru Focşani. După pauză, focşănenii s-au dus din nou la trei goluri, 17 – 14, iar în perioada următoare sucevenii s-au apărat mult mai bine şi au reuşit să egaleze şi să preia conducerea pe tabelă, chiar şi la patru goluri, 26–22 şi mai apoi 27–23, scor final 28–25 pentru CSU Suceava.

În al doilea meci, Universitatea Suceava a reuşit să se impună şi în faţa celor de la Ştiinţa Bacău, cu scorul de 31–28, echipă care în primul meci al turneului a învins Focşaniul la limită, 21–20, după 12–11 la pauză. Studenţii au condus pe tabelă tot timpul meciului cu Bacău şi au rulat tot lotul de 16 jucători. De la turneul de la Focșani au lipsit trei dintre handbaliştii Universităţii, Dusan Sipka, Andrei Olariu şi Ion Tcaciuc, care au fost menajaţi şi-au rămas acasă, Sipka după probleme la o coapsă, iar ceilalţi doi din cauza unor entorse.

„Meciurile de la Focșani au fost bune şi utile pentru noi, mai ales din punct de vedere al pregătirii. Ne-a ieşit tot ce ne-am propus, chiar dacă am intrat mai greu în joc la prima întâlnire, dar până la urmă era oarecum normal. Am vrut să văd o apărare cât mai compactă, dar şi plecarea din apărare, faza a doua şi contraatacul. În următoarea perioadă vom insista la antrenamente mai mult pe pregătirea tehnico-tactică şi sper să intrăm cât mai repede într-o formă cât mai apropiată de cea din timpul campionatului.

Sper să ne descurcăm și la turneul ieșean și să-l încheiem fără accidentări”, a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

Programul turneului de la Iaşi
26 ianuarie, ora 17:00 – CSU Suceava – HC Sighişoara
26 ianuarie, ora 19:00 – Poli Iaşi – CSM Focşani
27 ianuarie, ora 10:00 – CSM Focşani – CSU Suceava
27 ianuarie, ora 12:00 – Poli Iaşi – HC Sighişoara
27 ianuarie, ora 17:00 – HC Sighişoara – CSM Focşani
27 ianuarie, ora 19:00 – Poli Iaşi – CSU Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava