MOPAN Suceava

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a participat zilele trecute la faza pe Euroregiunea RO 1 din Campionatul Naţional de Minihandbal, competiţie ce s-a disputat la sala Liceului cu Program Sportiv Suceava. CSU a evoluat cu două grupe de sportivi, aceştia fiind repartizaţi pe doi ani de vârstă, 2006 şi 2007.

Faptul că majoritatea copiilor de la CSU practică handbalul de mult timp, unii dintre ei chiar de peste 2 ani, s-a văzut în teren, când au întâlnit copii care practică de mai puţină vreme jocul de handbal, mulţi dintre sportivii CSU Suceava (2006) având experienţa turneului final de minihandbal de la Craiova, la care au participat anul trecut.

CSU a câştigat la scor meciurile din grupă, 35 – 6 cu CSŞ Bacău şi 23 – 13 cu LPS Vaslui, iar în finală a trecut cu 23 – 4 de echipa clubului HC Bucovina Suceava, un club nou înfiinţat de antrenorul Răzvan Bernicu.
“Este o calificare la turneul semifinal care ne mulţumeşte pe toţi. Meritul este numai al copiilor, s-a văzut munca depusă la antrenament şi plăcerea lor pentru acest sport. Vreau să le mulţumesc părinţilor pentru înţelegere şi sprijinul acordat”, a declarat  Ionuţ Greţcan, antrenorul grupei care a participat la competiţie cu numele de CSU Suceava I.

Lotul de jucători al primei echipe a fost format din sportivii: Claudio Zaharia, Codrin Dascălu, Teodor Ilucă, Cătălin Mujdei, Matei Mamciuc, Andrei Raţă, David Cota, Teodor Moşneagu şi Tudor Sofian.
Meciurile disputate la această competiţie de a doua reprezentantă a clubului universitar, CSU Suceava II, au fost foarte utile pentru pregătirea micilor handbalişti, ţinând cont de faptul că întregul lot a fost format din copii cu un an mai mici decât toţi ceilalţi participanţi.

CSU Suceava II a pierdut cu 8 – 9 în disputa cu HC Bucovina Suceava, cu 8 – 14 în meciul cu LPS Piatra Neamţ şi cu 13 – 14 în faţa CSSM Bacău.

,, Având în vedere jocul pe care l-am prestat la acest turneu, am speranţe că anul viitor vom ajunge la faza finală a Campionatului Naţional de Minihandbal. Pe această cale vreau să mulţumesc conducerii clubului, precum şi părinţilor copiilor pentru toată susţinerea şi ajutorul acordat. Neavând presiunea rezultatelor, am reuşit să rulez tot lotul, iar fiecare copil s-a ridicat la nivelul aşteptărilor”, a declarat Daniel Ionasciuc, antrenorul grupei de 2007.

Lotul CSU Suceava II a fost format din sportivii: Alexandru Haluca, Rareş Ostafe, Radu Alexandru, Ianis Toma, Iustin Dănilă, Tudor Cosoreanu, Alberto Sorodoc-Alexandrovici, Andrei Karvatchi, Mihnea Popovici, Andrei Hostina, Daniel Popovici, Răzvan Ivan, Cezar Andronic, Răzvan Cosoreanu şi David Brînzac David.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava