MOPAN Suceava

Pe parcursul acestei săptămâni, CSU Suceava se va lupta pentru a reveni în elita handbalului masculin românesc la turneul de baraj care va avea loc la Braşov. După ce a încheiat sezonul competiţional 2015-2016 în seria est a Diviziei A pe locul III, formaţia suceveană a obţinut accesul la barajul pentru promovare în Liga Naţională.
Joi, 26 mai de la ora 19.00, CSU Suceava va juca împotriva echipei CSM Satu Mare, care a terminat pe locul secund în seria vest a Diviziei A. Apoi, sâmbătă de la aceeaşi oră CSU Suceava va avea ca adversară gruparea CSM Focşani.
Din cealaltă grupă a barajului pentru promovarea în Liga Naţională fac parte echipele CSSM Bacău, Minaur Baia Mare şi CSU CNOT Braşov.
„Aşa cum am mai menţionat şi cu altă ocazie, am preferat să jucăm cu echipele din Satu Mare şi Focşani, dar suntem conştienţi că va fi foarte greu. Primul joc este extrem de important pentru că este unul de moral, unul care te poate „energiza” în perspectiva disputei cu gruparea de Ligă Naţională.
În cazul unei victorii, disputa cu CSM Focşani va fi una decisivă, una în care jucătorii noştri trebuie să dea măsura posibilităţilor lor. Chiar dacă am învins formaţia din Focaşni în ultimele partide amicale, nu trebuie de uitat faptul că vrâncenii s-au „călit” în meciurile turneului play-out din Liga Naţională.
Am muncit un an întreg şi acum este momentul să ne luptăm până la capăt pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava