MOPAN Suceava

CSU Suceava a reuşit o victorie splendidă pe terenul celor de la HC Vaslui, într-un joc din cadrul etapei a XIX-a. La fel ca şi în turul campionatului, după un eşec greu de digerat, formaţia suceveană a izbutit un success surprinzător. Dacă în prima parte a campionatului sucevenii au câştigat neaşteptat la Călăraşi, de această dată ei s-au impus cu 21-20 (10-10) pe terenul celor de la HC Vaslui.
Dornică de revanşă după înfrângerea din meciul tur, formaţia vasluiană a început mai bine întâlnirea, iar după primele 12 minute de joc conducea cu scorul de 5-2. Târzioru a restabilit egalitatea cinci minute mai târziu, cu unicul său gol din meci şi apoi cele două formaţii au mers umăr la umăr până la sfârşitul primei reprize, încheiată la egalitate, scor 10-10.
Trupa antrenată de Adi Chiruţ a ieşit motivată de la cabine, a marcat primele trei goluri de după pauză, iar la jumătatea reprizei secunde Baican a dus scorul de 18-14 în favoarea universitarilor.
Gabriel Bujor i-a apropiat pe vasluieni la un singur gol, în minutul 53, scor 18-19, iar finalul a fost extrem de tensionat, cu trei cartonaşe roşii, unul în tabăra gazdelor şi două în cea a oaspeţilor. CSU Suceava s-a impus în cele din urmă la Vaslui cu scorul de 21-20 şi s-a apropiat la un singur punct de ultimul loc de play-off.
CSU Suceava: C. Tcaciuc, Drăghici – Baican (4 goluri), Sipka (3), Burlacu (3), Petrea (3), Costea (2), Preda (2), Târzioru (1), I. Tcaciuc (1), Polocoşer (1), Olariu (1), Puljizovic, Ciubotariu, C. Bursuc, Şoldănescu. Antrenor: Adi Chiruţ şi Iulian Andrei.

Rezultatele etapei a XIX-a:
Steaua Bucureşti – Poli Timişoara    15-20
CSM Satu Mare – CSM Bucureşti    24-28
Potaissa Turda – HC Odorhei    29-28
HC Vaslui – CSU Suceava    20-21
Din această etapă au mai rămas de disputat meciurile Dunărea Călăraşi – HC Dobrogea Sud şi CSM Focşani – CSM Făgăraş. Dinamo a stat în această rundă.

Sursă foto: www.vremeanoua.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava