Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-un meci contând pentru etapa a V-a, CSU Suceava va evolua sâmbătă de la ora 16.00 pe terenul echipei Dunărea Călăraşi. CSU Suceava a început sezonul competiţional 2016-2017 al Ligii Naţionale de handbal masculin cu o victorie reconfortantă cu CSM Făgăraş. Au urmat însă trei partide consecutive cu echipe bune şi experimentate, HC Adrian Petrea Reşiţa, HC Odorhei şi HC Dobrogea Sud Constanţa, meciuri în care sucevenii au pierdut.
Pentru elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei urmează încă un joc dificil, de această dată pe terenul grupării Dunărea Călăraşi. Antrenorul Iulian Andrei, alături de colegul său Adi Mitrea şi de Bogdan Şoldănescu, care au evoluat la formaţia din Bărăgan,  se vor întâlni cu mai vechile lor cunoştinţe, Răzvan Gavriloaia şi Florin Acatrinei.
„Ne aşteaptă un meci complicat în faţa unei echipe bune. Dunărea Călăraşi este o formaţia care joacă bine pe propriul teren având de partea sa sprijinul publicului, la fel ca şi noi.
Am încercat să scăpăm de frustrările din ultimele partide şi ne vom concentra pe întâlnirea din această etapă. Sper să prindem o zi bună şi să întrerupem şirul victoriilor. Ne incomodează oarecum faptul că nu ne putem antrena în sala LPS, la care au început reparaţiile, dar vrem să trecem peste acest moment” a declarat antrenorul Iulian Andrei.
„Îi cunoaştem bine pe adversarii noştri şi cred că în cazul în care prindem o zi bună putem să-i învingem” a completat şi extrema stângă Adi Mitrea.
Problema echipei sucevene este legată de faptul că au început lucrările în sala LPS şi CSU trebuie să joace pe un alt teren. Sălile de sport ale Şcolilor 11 şi 9 sunt omologate doar până la nivelul Diviziei A. Pentru a putea face faţă standardelor Ligii Naţionale sala trebuie să aibă tabelă electronică. Se poate rezolva şi acest lucru cu puţină voinţă, dar este nevoie de efort.
În caz contrar, formaţia CSU Suceava va prinde cele mai importante partide din acest sezon competiţional, cu HC Vaslui şi apoi cu eventual cea cu CSM Focşani pe un alt teren, cel mai probabil la Botoşani, ceea ce nu reprezintă acelaşi lucru dacă ar fi jucat acasă.

Etapa a V-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
Dunărea Călăraşi – CSU Suceava
Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti
CSM Satu Mare – Potaissa Turda
HC Dobrogea Sud Constanţa – HC Odorhei
CSM Focşani – Poli Timişoara
HC Vaslui – HC Adrian Petrea Reşiţa
Din această rundă s-a disputat meciul Dinamo – CSM Făgăraş 36-24.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava