MOPAN Suceava

Rapid Suceava a avut din nou ghinion în ultima etapă a turului de campionat din seria I a Ligii a II-a. Formaţia suceveană a jucat din nou bine în deplasarea de la CS Otopeni, dar a pierdut cu 1-2 evoluând în doar 9 jucători de câmp. „Scenariul” meciului dintre CS Otopeni şi Rapid Suceava pare a fi de dinainte de 1989 când CSM Suceava a „trebuit” să retrogradeze din primul eşalon valoric. Pentru că nu au putut să dea gol 11 contra 11, arbitrul de centru i-a mai „rărit” pe suceveni pentru ca CS Otopeni să câştige.

Primul gol nu a fost „problematic”, fostul echipier al echipei sucevene, Pălimaru marcând după o respingere a lui Preda. Nu a fost nicio problemă pentru că Daniel Bălan a egalat după un penalty executat magistral. De la 1-1, „tactica” s-a schimbat. Centralul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru gazde. Corect. Portarul sucevenilor Preda a apărat, însă apoi atacantul celor de la CS Otopeni, acelaşi „băiat fain” Pălimaru, l-a lovit cu piciorul pe fundaşul Bosancu şi nu a fost eliminat de pe teren, deşi mai avea un cartonaş galben.

Nu a jucat Rapid Suceava cu un om în plus, ci CS Otopeni după ce arbitrul i-a eliminat pe Bosancu şi Daniel Bălan. Cu doi oameni în plus pe teren, CS Otopeni a reuşit să marcheze golul victoriei.

Chiar dacă nu au reuşit să vină cu vreun punct din Bucureşti, aşa cum era de aşteptat, Rapid Suceava a făcut un tur de campionat remarcabil demonstrând, pe teren, că este o formaţie care face faţă eşalonului secund din fotbalul românesc.

Pentru Rapid Suceava partida cu CS Otopeni au jucat:

Rapid Suceava: Preda – Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), Sava, Semeghin – Gheorghiu (Arotăriţei 42′, Marinkovici 85′), Velescu, Căinari, Bosancu – M. Negru (Sumanariu 80′), I. Plămadă
Rezerve: Pascal, Spătar, Moldovan, Duman;
Antrenor: Ovidiu Murariu

Rezultate înregistrate în etapa a XV-a a seriei I:

CS Otopeni – Rapid Suceava 2-1

Sportul Studenţesc – Dunărea Galaţi 1-0

Săgeata Năvodari – Farul Constanţa 2-5

Unirea Slobozia – CS Târgovişte 3-3

CF Brăila – CS Buftea 2-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava