Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a şasea ediţie a “Cupei Moş Crăciun” la fotbal pentru copii se va desfăşura în perioada 21-23 decembrie la Suceava. La competiţia organizată de către clubul local Sporting Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava şi Liceul cu Program Sportiv şi-au anunţat deja participarea 30 de echipe.

Ediţia din acest an se adresează grupelor de copii născuţi în anii 2001, 2002, 2003 şi 2004 şi se va desfăşura în două locaţii din municipiul Suceava, balonul din cadrul Universităţii şi sala de la LPS. Dintre cele 30 de echipe participante pot fi amintite grupările Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Vaslui, Liceul “Mircea Eliade” Bucureşti, CSŞ II Bucureşti, FC Odorhei, LPS Botoşani, CSŞ Paşcani sau FC Buiucani, din Republica Moldova. De asemenea, la startul turneul din 2012 se vor alinia şi grupările locale Sporting, Luceafărul Bucovina, Sport Style şi ACS Remember Câmpulung Moldovenesc.

“Fiecare echipa participantă are cel putin cinci meciuri asigurate. Am vrut să acceptăm în primul rând cluburile care au fost aici şi în anii trecuţi, dar în cazul în care vom avea cereri din partea unor cluburi precum CFR Cluj, Steaua, Dinamo, Rapid, mai putem face înscrieri”, a anuntat Ciprian Anton, unul din amfitrionii întrecerii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava