MOPAN Suceava

Doar iubitorii adevărați ai handbalului sucevean au fost prezenți în tribunele sălii LPS la meciul din cadrul Cupei României dintre echipa locală CSU și HC Dobrogea Sud. În pofida acestui fapt, atmosfera a fost una încinsă, lucru datorat în principal cuplului de arbitri bucureștean Manafu – Barbu. Poate că experimentata grupare constănțeană ar fi câștigat oricum disputa cu formația suceveană, însă cei doi arbitri au dat senzația că gazdele puteau juca până de Crăciun și tot nu ar fi avut nicio șansă. La finalul celor 60 de minute de joc, HC Dobrogea Sud a învins-o pe CSU Suceava cu 22-19 (13-7).
Disputa din optimile Cupei României a început destul de greoi, ambele formații dând impresia că se gândesc deja la vacanță. Dacă pivoții oaspeților, Nikolic și Rakcevic, au reușit să se ”înșurubeze” pe semicerc, sucevenii au ratat din toate pozițiile și unghiurile. Preda de pe extremă, Burlacu l-a luat la țintă pe portarul Sijan, dar cea mai mare ratare a aparținut lui Sașa Puljzovic care de la 10 metri nu a nimerit poarta goală a constănțenilor. Erorile din faza de atac, pentru că portarul sucevenilor Cristi Tcaciuc a apărat bine, i-au costat pe elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei, scorul la pauză în meciul CSU Suceava – HC Dobrogea Sud a fost 7-13.
În debutul părții secunde, timp de șase minute nu s-a marcat niciun gol. Primii care au punctat au fost sucevenii care au reușit să se apropie de adversarii lor la doar două goluri diferență, 12-14. Cum ei au ajuns periculos de aproape de experimentații jucători de pe litoral, Cutura 41 de ani, Stănescu 37 de ani, Laurențiu Toma 35 de ani, Branislav Anghelovski 39 de ani, Predrag Vujadinovic 33 de ani, George Buricea 37 de ani, Mladen Rakcevic 34 de ani, arbitri au favorizat jocul lent și fragmentat impus de constănțeni și au tratat diferit aceleași faze de joc în favoarea oaspeților. Adevărul este că și handbaliștii suceveni s-au ”pierdut” efectiv în unele momente, nici ”veteranii” lor nefiind mai lucizi. Fără Târzioru și Sipka, antrenorii suceveni nu au avut multe soluții pe faza de atac. În consecință, CSU Suceava a pierdut meciul din optimile Cupei României în fața echipei HC Dobrogea Sud cu 19-22.

CSU Suceava: C.Tcaciuc, Drăghici – I.Tcaciuc (1), Preda, Olariu (2), Burlacu (1), Ciubotariu, Mitrea (2), Baican (2), Petrea (2), C.Bursuc, Șoldănescu, Costea (1), Polocoșer (4), Puljzovic (4).

Rezultate consemnate în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin:
CSU Suceava – HC Dobrogea Sud    19-22
Poli Iași – Dinamo    35-48
Potaissa Turda – HC Vaslui    31-30
Poli Timișoara – HC Adrian Petrea Reșița    31-23
Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare    37-32
Steaua – CSM Făgăraș    23-21
CSM Satu Mare – CSM București    27-29
HC Odorhei – CSM Focșani    39-31

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava