MOPAN Suceava

Cyndi Lauper a răspuns zvonurilor potrivit cărora Prince ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, potrivit contactmusic.com. Starul pop American Prince a murit joi, 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota. Legendarul muzician, autorul hit-ului ‘Purple Rain’, a fost găsit inconștient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidențial Paisley Park, conform TMZ. Cauzele decesului nu au fost făcute încă publice, cu toate acestea, au apărut în presa de peste ocean informații potrivit cărora muzicianul ar fi decedat în urma unei supradoze de droguri.

Buna prietenă a lui Prince, cântăreața Cyndi Lauper, a spus că aceste zvonuri nu sunt adevărate. „Sunt devastată.”, a declarat artista pentru Billboard.com. Ea a continuat: „L-am iubit enorm pe acest om. Nu m-am așteptat să plece așa. Nu consuma droguri, era bolnav, așa că este posibil să fi luat medicamente, dar nu înțeleg ce s-a întâmplat.”

Joi, după aflarea tristei vești, Cyndi a scris pe Twitter un mesaj pentru regretatul artist: „… unul dintre cei mai mari artiști ne-a părăsit astăzi. Îmi va fid or de prietenul meu, de sfaturile sale și de umorul său. Îți mulțumesc pentru muzica ta magică.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava