Concert pascal
MOPAN Suceava

Dakota Johnson, care anul trecut a devenit faimoasă la nivel internațional datorită rolului din ‘Fifty Shades of Grey’, a declarat într-un interviu recent pentru revista Interview că încă nu s-a obișnuit cu statutul de celebritate, în ciuda succesului ei și a faptului că are părinți celebri, și că simte că nu știe în ce direcție se îndreaptă.

Actrița a declarat, potrivit contactmusic.com: „Încă simt că nu știu ce fac. Nu îmi pot închipui cum va arăta viața mea în continuare. Am o obsesie atât de mare pentru a face filme, încât, cel mai probabil, asta voi face pentru totdeauna. Cu toate acestea, uneori simt că viața mea este sufocantă, apoi foarte interesantă și nu mai știu cum să fac față, nu mai știu încotro mă îndrept și ce voi face mai departe. Acum, sunt cunoscută pentru faptul că joc filme. Și mă întreb dacă asta este tot. Nu știu. Parcă nu simt asta.”

Deși acum este una dintre vedetele momentului, mulțumită rolului din franciza ‘Fifty Shades’, Dakota nu este sigură că interesul publicului pentru ea va persista. „Se pare că lumea își îndreaptă mult prea repede atenția către altcineva.”, a spus actrița. Ea a continuat: „Când mă gândesc la regizori și la actori pe care i-am admirat întreaga viața, realizez că am apreciat întreg parcursul persoanei respective, de la începutul carierei până acum. În zilele noastre, însă, simt că există o presiune foarte ciudată pentru a găsi cât mai repede ‘noua față’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava