Concert pascal
MOPAN Suceava

Vestea că Marcel Iureş l-a chemat la tribunal pentru o colaborare de acum 12 ani l-a lăsat mască pe Dan Bittman. Liderul trupei Holograf, căruia Iureş îi cere bani pe drepturi de autor, crede că actorul a fost sfătuit prost de către cineva şi îl anunţă, prin intermediul Click!, că la Bucureşti nu se câştigă ca la Hollywood, scrie click.ro.

Mereu în atenţia publicului datorită pieselor sale, care devin repede hituri, Dan Bittman (53 de ani) nu este ocolit de succes, dar nici de scandaluri. Aşa cum Click! v-a anunţat în exclusivitate, solistul de la Holograf se răfuieşte acum cu actorul Marcel Iureş (64 de ani), care la sfârşitul lunii iulie a chemat în judecată casa de producţie Holograf Productions SRL. Pentru ce? Pentru bani, evident! Iureş îşi cere în instanţă drepturile de autor în urma unei colaborări de acum 12 ani. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, cântată de trupa Holograf şi la finalul căreia actorul recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde, potrivit sursei citate.

 

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-bittman-marcel-iures-crede-ca-aici-se-castiga-ca-la-hollywood

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava