Concert pascal
MOPAN Suceava
KAZIBO Music şi Dan Bittman şi-au unit talentele şi au surprins pe toată lumea cu „Şi Îngerii au Demonii Lor“, o piesă fenomen care marchează o premieră în industria muzicală românească – confirmarea că nu există nici o graniţă între generaţiile de artişti valoroşi, ci din contră, un mix câştigător de inspiraţie şi idei.
Au scris istorie, iar cifrele sunt martore! Dan Bittman şi single-ul „Şi Îngerii au Demonii Lor“, compusă de către Alex Pelin și Ovidiu Baciu (Naguale), la KAZIBO Music este de peste 15 săptămâni in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din România, și are peste nouă milioane de vizualizări pe canalul YouTube în doar şase luni de la lansarea sa oficială!
„Şi Îngerii au Demonii Lor“ este o piesă intensă, cu puternice influenţe rock – dar atât de potrivite „greului“ Dan Bittman! O piesă care îţi stârneşte senzaţii tari şi care te provoacă să îi fredonezi cu pasiune versurile. Compusă de talentaţii Alex Pelin şi Ovidiu Baciu (Naguale), piesa a readus rock-ul pe radiourile comerciale, o altă premieră absolută.
Beat-ul ei uşor dur, care te ţine parcă în transă, videoclipul filmat în cadre alb-negru de Alex Ceauşu, un regizor cu portofoliu solid şi povestea imaginată de el în concordanţă cu mesajul versurilor şi care îi amplifică intensitatea, i se potrivesc ca o mânuşă lui Dan Bittman, liderul Holograf, una dintre cele mai longevive şi influente trupe rock din ultimii 30 de ani din România.  Pentru că a ştiut întotdeauna cum să se alinieze trendurilor în muzică şi să rămână o prezenţă constantă şi respectată în industria muzicală românească.
Acum, Bittman surprinde din nou cu o nouă colaborare, de data asta alături de băieţii de la KAZIBO Music. „Şi Îngerii au Demonii Lor“ a acaparat pur şi simplu topurile muzicale din România, iar Dan Bittman spune că este foarte încântat de traseul fulminant al piesei sale, dar şi de colaborarea inedită dintre el şi KAZIBO Music.

‘Colaborarea cu Kazibo a inceput datorita sotului Deliei (n.r Delia Matache), Razvan Munteanu. El m-a adus in studioul lor pentru ca I se parea ca piesa “Si ingerii au demonii lor” este facuta pentru mine. Am ascultat si mi-a placut din prima. Alex Pelin și Ovidiu Baciu Sunt 2 tineri talentati care au scos o gramada de piese anul asta!’ , declară artistul.
Cât despre mesajul piesei în sine, artistul povesteşte că acesta reflectă situaţii reale de viaţă, care, la un moment dat, i se pot întâmpla fiecăruia dintre noi, şi în care ascultătorul poate descoperi că persoana pentru care are sentimente îşi dezvăluie o personalitate cu două laturi – cea bună şi iubitoare, dar şi una ascunsă şi neiertătoare. Dan Bittman a arătat din nou tuturor că muzica de calitate se „fabrică“ oricând, dar doar dacă îndeplineşti câteva condiţii: perseverenţă, talent şi deschidere către noutate.
CINE ESTE KAZIBO MUSIC?
Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin au deschis KAZIBO Music, cel mai nou studio de productie muzicala din România, de aproape un an activează și pe piața muzicala autohtonă. Un proiect în care au pus mult suflet şi pasiune, iar rezultatele sunt vizibile. La KAZIBO Music, Alex Pelin și Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis uşa multor artişti über-cunoscuţi din România, precum Andra, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu şi cărora le-au creat hit-uri cu un succes răsunător la public, preluate cu interes de radiourile muzicale şi care s-au răspândit rapid pe reţelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „În Bucăţi“, „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi cărora le ştii versurile pe dinafară.
Ovidiu Baciu (Naguale) și Alex Pelin, produc la KAZIBO Music, cu entuziasm muzică pop, rock, RnB, hip-hop, dance, house etc. şi lucrează cu aceeaşi plăcere pentru toţi artiştii care le cer ajutorul. Iar efortul lor nu a rămas neapreciat! Premiile pe care le-au dobândit până acum îi confirmă ca compozitori şi producători importanţi în industrie. De curând în echipa KAZIBO Music au fost cooptați 4 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu, Luca George și Valentin Matei.
Mai mult, băieţii de la KAZIBO Music au timp şi de propriile proiecte personale, pe care le îndrumă sub acoperişul propriei lor case de producţie – Kaira, Soundland şi Naguale fiind artişti cu priză la fani, care au depasit granitele tarii. Pentru această toamnă băieții de la KAZIBO Music pregatesc o serie de colaborări inedite cu artiști internaționali.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava