Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala Pemiilor Comunități Băcăuane este evenimentul local care reunește în mod tradițional marea familie a celor care înțeleg cât de important este să-ți oferi contribuția la construirea unei comunități sănătoase și a unui mediu social echitabil, benefic atât celor prosperi cât și categoriilor defavorizate.
Pe 19 mai Gala Premiilor Comunității va împlini 15 ani. In tot acest timp s-a impus ca cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru categoriile defavorizate și de recunoaștere a responsabilității sociale a companiilor din Bacău. In acest an Gala va fi prezentată de Dan Negru, cunoscut realizator de emisiuni TV de divertisment, a cărui prezență este posibilă grație doamnei Daniela Irina Popa, Broker Regional, partener Destine Broker de Asigurare Reasigurare Bacau.
”Nu ești bun de nimic dacă ești bun doar pentru tine. Mă bucur că pe 19 mai o să întâlnesc în Bacău oameni care cred ca bunătatea, generozitatea sunt mai de preț decât agoniseala. Există o limită a adunatului și vine o vreme a împărțirii. Aștept cu bucurie ziua de 19 mai…” Dan Negru, amfitrion al Galei Premiilor Comunitatii Băcăuane
Și în acest an evenimentul va fi găzduit de Complexul Levisticum, începând cu ora 18:00, iar organizatorii, Fundația de Sprijin Comunitar, propun invitaților o temă inedită: Viața în alb și negru! Cu ajutorul participanților la Gală vom aduce o pată de culoare în existența celor ce trăiesc în umbra cenușie a lipsurilor de tot felul, a inegalității șanselor, a bolii și suferinței. Vom readuce zâmbetele pe chipuri și bucuria în suflete. Vom oferi copiilor un curcubeu de oportunități pentru viitor, iar bătranilor un cer senin sub care să-și trăiască ultimii ani!
Până în acest moment avem confirmări de participare din partea firmelor locale, cel puțin la nivelul de anul trecut, iar termenul limită pentru înscrieri este 10 mai. An după an, Gala a crescut la fel și interesul firmelor din Bacău pentru a participa la acest eveniment de clasă și a-și oferi susținerea pentru beneficiarii și programele sociale ale FSC. Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri de drum lung așa cum este cazul companiilor Dedeman și Agricola, prezente neîntrerupt încă de la prima ediție a Galei, dar și firme și companii mai tinere care s-au impus în ultimii ani în economia locală. Impreună demonstrăm că responsabilitatea socială a pătruns și are un loc tot mai bine definit în conștiința băcăuanilor. Ionuț Chiriță, coordonatorul evenimentului.


Incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 900 de copii și peste 1000 vârstnici din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău. Fiind un eveniment caritabil, participarea companiilor și oamenilor de afaceri se face pe bază de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit în conformitate cu prevederile legale. Pachetele de sponsorizare variază între 200 si 3000 de euro și oferă companiilor oportunități interesante de promovare atât în cadrul cât și în afara evenimentului. Informații referitoare la pachetele de sponsorizare și modalitățile de participare a firmelor sunt disponibile pe siteul www.fsc.ro pe pagina dedicată Galei Premiilor Comunității Băcăuane. Termenul limită pentru înscrieri este 10 mai.
Tot pe pagina de internet a Galei, băcăuanii pot accesa și formularele de nominalizare pentru cele trei categorii de premii publice ale Galei, respectiv Premiul Comunității pentru o firmă, pentru o instituție/ONG și pentru o persoană fizică. Nominalizările se vor putea face doar on-line până la data de 6 mai, iar ulterior vor fi analizate de un juriu format din reprezentanți ai mass-media, oameni de afaceri locali, instituții publice și ONG-uri. Conform tradiției evenimentului, finaliștii la fiecare categorie (top trei în urma jurizării) vor avea statutul de invitați speciali la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, unde vor afla care sunt laureații acestei ediții.
Evenimentul din acest an se bucură, ca de obicei, de o bună susținere mediatică. Partenerii media sunt Deșteptarea și Ziarul de Bacău, postul Realitatea TV Bacău și blogul inimabacaului.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava