Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubitorii fotbalului sucevan au avut parte de un meci de pomină la finele săptămânii trecute când pe stadionul ”Areni”, față în față s-au aflat Rapid CFR Suceava și ACS Berceni. Dacă partida Dinamo – Foresta Suceava, cu revenirea incredibilă a elevilor lui Marin Barbu a putut fi urmărită pe micile ecrane, de această dată cei 1.500 de spectatori suceveni prezenți în tribune au avut șansa să urmărească pe viu un ”thriller” asemănător.

La primul joc cu Daniel Bălan în dubla postură de antrenor principal-jucător, sucevenii au intrat decişi în teren şi au avut prima ocazie de gol în minutul 7, atunci când şutul lui Sfrijan, de la 25 de metri, a nimerit transversala. Deschiderea scorului a venit la jumătatea primei reprize, atunci când I. Plămadă a reluat cu capul în plasă o centrare precisă a lui Negru. Acelaşi Negru avea să fie şi la originea golului de 2-0, înscris de Apostol chiar înainte de finalul primei reprize.

Reuşita lui Golofca din startul părții secunde a dus scorul la 3-0, de necrezut pentru cei mai mulți.  Odată ce soarele s-a ascuns printer nori a dispărut și bafta jucătorilor grupării gazdă. Pe durata a doar 6 minute, sucevenii au încasat nu mai puţin de trei goluri. În fața unei apărări uluite,oaspeții au punctat de trei ori consecutive, Lazăr și Pădurețu fiind ajutați și de fundașul central Velescu.

După a serie de contre verbale între ei, jucătorii suceveni s-au Calmat și au trecut la treabă. Pătrunderile utile al ”vitezistului” Golofca şi centrările de pe partea stângă nu au găsit pe nimeni în careul oaspeților, vârful de atac Boiciuc fiind puțin ”rătăcit” în atacul sucevean. Adevărat este și faptul că vântul care s-a pornit de prin minutul 60 a încurcat mult construcția ofensivei sucevene. După câteva ocazii în care balanţa a înclinat când într-o parte, când în cealaltă, Sfrijan pătrunde în careul celor de la ACS Berceni. Apărătorii adverși ezită să-l atace de frică să nu-l faulteze. Mijlocașul sucevenilor reușește să centreze și balonul îl lovește în mână pe un fundaș al celor de la ACS Berceni. Arbitrul de centru acordă lovitură de la 11 metri. A executat cu fentă același Sfrijan și scorul a devenit 4-3 în favoarea echipei Rapid CFR Suceava în minutul 83. Până la final gazdele au apărat cu ardoare rezultatul consemnat pe tabela de marcaj și au obținut o victorie mare. Deși la un asemenea succes epic nu se fac mențiuni pentru că rezultatul este cel care contează și toată lumea a muncit pentru el, trebuie să ne oprim totuși la evoluția peste așteptări a tânărului Aeroaiei, care după ce evoluat pe toate posturile de mijlocaș, s-a descurcat admirabil și pe cel de fundaș central.
Pentru Rapid CFR urmează două confruntări în ”familia” suceveană cu Bucovina Pojorâta.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Velescu, Aeroaiei, Semeghin – Gheorghiciuc (46 Boiciuc), G. Apostol, Sfrijan, Golofca (73 Bîgu) – I. Plămadă, M. Negru (65 Dănilă). Antrenor: Daniel Bălan.

ACS Berceni: R. Stoian – E. Nicu, Fâşie, M. Rusu, Andr. Radu, Al. Radu, Paulinho (10 M. Lazăr), A. Pătraşcu, Ettien, Pădureţu, Cr. Cristea (19 M. Ion, 88 C. Mihai). Antrenor: Răzvan Rotaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava